Setari Cookie-uri

Must know: Fondul de ten

Fondul de ten constituie un pas important in crearea unui machiaj perfect. Poate ca uneori il aplicam in viteza in idea ca oricum nu se vede, insa un fond de ten aplicat corect poate face minuni pentru fata ta. Un fond de ten bine ales si bine aplicat va face sa dispara petele de pe fata si va crea astfel impresia unui ten fara cusur.

Alege unul dintre tipurile de fond de ten prezentate mai sus in functie de nevoile tenului tau. Cand optezi pentru un fond de ten trebuie sa tii insa cont si de nuanta pielii tale. Dupa ce te-ai hotarat ce tip de fond de ten preferi, e timpul sa alegi intre o nuanta deschisa sau inchisa. Daca ai un ten mai inchis la culoare sau daca esti bronzata alege o nuanta inchisa iar daca tenul tau este deschis la culoare opteaza pentru una deschisa. Trebuie sa mai tii cont si de nuanta de baza a fetei. Aceasta hotaraste culoarea fondului de ten. In general ai de ales intre almond, ivory, beige, rose, bronze, nude, medium.
Pentru a gasi nuanta potrivita testeaza fondul de ten pe mandibula mai degraba decat pe mana sau pe incheietura. Lasa fondul de ten sa se usuce iar apoi uitat-te in oglinda. Pentru a fi sigura ca ai facut alegerea corecta e bine sa te uiti in oglinda in conditii diferite de iluminare. Fondul de ten potrivit trebuie sa fie de aceeasi culoare cu cea a gatului. Daca fondul de ten apare ca o pata slab vizibila pe fata atunci nu e in nuanta tenului tau.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.