Setari Cookie-uri

20 de produse pentru corpul tau

In fiecare zi, dar cu precadere in perioada friguroasa, corpul tau are nevoie de hidratare si ingrijire atenta. Ti-am pregatit asadar cele mai bune 20 de produse si tratamente cosmetice de pe piata care iti pot rasfata trupul si catifela pielea.

Remodeleaza-te cu radiofrecventa
Corpul nu asculta intotdeauna de dorintele nostre. Asa ca, desi facem eforturi avem nevoie si de mici retusuri. Acum imperfectiunile pot fi corectate cu ajutorul unei solutii care nu poarta numele de bisturiu, ci de radiofrecventa. Aceasta inlocuieste cu succes clasica lipoaspiratie. Actiunea ei se concentreaza asupra grasimii localizate. Pacostea de care nu scapam nici cu diete, nici cu exercitii fizice. Cum functioneaza? Undele de radiofrecventa cresc temperauta atat la suprafata pielii, cat si in interior, patrunzand exact in tesuturile care au nevoie de remodelare. Astfel grasimea este topita. Ulterior este preluata de drenajul limfatic si eliminata pe cale naturala. Apoi radiofrecventa reconstruieste reteaua de colagen. Acea proteina responsabila de pielea ferma si aspectul tonifiat.
Continui sa te remodelezi si dupa ce se termina sedinta, caci actiunea continua cateva ore dupa tratament.
Pret sedinta: corporal 200 RON
Incearca noua metoda de remodelare corporala la Keiko. Pe bulevardul Magheru, numarul 29 sau pe strada Constantin Daniel, numarul 3. Afla mai multe despre noi pe www.keiko.ro .

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.