Setari Cookie-uri

Totul despre celulita

Inestetica celulita reprezinta o problema ce afecteaza majoritatea femeilor facandu-le sa se fereasca de fuste scurte si sa isi ascunda costumele de baie. Stiti prea bine cum puteti recunoaste pielea afectata de celulita; aceasta are un aspect neplacut de coaja de portocala. Celulita poate afecta atat femei cat si barbati (desi femeile sunt intr-adevar mai predispuse), atat persoane slabe cat si persoane plinute zonele tinta ale acesteia fiind fesele, coapsele si abdomenul.

Exfoliaza-ti pielea saptamanal. Iti recomandam un scrub pe baza de cafea macinata. Cafeaua macinata se amesteca cu putin ulei de masline sau miere de albine si se maseaza pe piele cu miscari circulare pentru aproximativ un minut in fiecare zi dupa care se clateste cu apa calda. Cafeaua stimuleaza pielea contribuind la scaderea cantitatii de apa stocata inutil in celulele subcutanate. In cazul in care nu ai observat, majoritatea cremelor anticelulitice sunt pe baza de cafeina.
Masajul nu poate sa lipseasca din tratamentul celulitei. Foloseste uleiuri de corp aromate pentru a te relaxa dar si pentru a-ti usura munca. Alege uleiuri de baza de plante, cat mai naturale, pentru a te bucura de rezultate.

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.