Setari Cookie-uri

Ingrijrea fetei in functie de ten

Ingrijirea tenului este foarte importanta pentru a avea un chip sanatos in fiecare zi. Insa, pentru rezultate pozitive vizibile, trebuie sa tinem cont intotdeauna de tipul de ten. Inainte de a cumpara o crema sau o lotiune, e necesar sa verificam daca se potriveste tipului de ten pe care-l avem. Altfel, utilizarea acesteia nu va avea efectul dorit, cauzand chiar alergii.

Tenul sensibil
Este tenul predispus la iritatii, usor decolorat, specific persoanelor alergice, care petrec foarte mult timp intr-un mediu neaerisit sau poluat. Pielea sensibila va reactiona imediat la praf si la cele mai mici schimbari ale vremii. Produsele fara parfum, coloranti sau cele naturale sunt un remedial cel mai eficient pentru tenul sensibil.
Mastile naturiste se aplica pe tenul curatat in prealabil cu apa incalzita, pentru a deschide porii. Masca cu iaurt rece amestecat cu cateva linguri de faina de ovaz este potrivita tenului sensibil. Se lasa 15-20 de minute sa actioneze apoi se curata cu un burete inmuiat in apa calduta. O alta masca pe baza de smantana si o jumatate de lamaie stoarsa va lasa tenul fin, catifelat. Se tine 10-15 minute sa actioneze, apoi se clateste cu apa calda.
Gigi cosmetic recomanda Crema nutritiva cu aloe vera. O crema care calmeaza toate tipurile de iritatii si conserva stratul protector al pielii. Pret 89.96 lei
Linia Ardes Bio- crema pentru ten sensibil bio cu ovaz. Pret 69.30 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.