Setari Cookie-uri

10 Semnale pe care corpul ni le trimite cand suntem prea stresati

Corpul vorbeste pentru noi. Ar trebui sa il ascultam mai des!

Corpul nostru este o masinarie incredibil de complexa, care reactioneaza nu doar la schimbarile externe, ci si la cele interne marturiseste Dr Susan Babel, un psiholog specializat in depresie.

Este timpul sa ne ascultam corpul. Iata care sunt recomandarile simple pentru a face fata problemelor emotionale cu care ne confruntam.

Potrivit BrightSide, Babel considera disconfortul si durerea doua semnale puternice de anxietate: temeri secrete, probleme nerezolvate. Durerea cronica este un simptom al problemelor de stres si emotionale, in special atunci cand nu exista leziuni fizice.

CAP:

Cauza principala a oricarei dureri de cap este prea mult stres. Se poate intampla din cauza grijilor cu privire la posibile probleme, lucruri mici sau chiar din cauza ca esti intr-o graba constanta.

Ce este de facut:

Ia-ti cateva momente libere in fiecare zi. Ofera-i corpului tau posibilitatea de a se relaxa, de a nu face nimic pentru putin timp. Doar odihneste-te fara sa te simti vinovat pentru asta. Productivitatea va fi stimulata doar datorita acestui timp petrecut in pace si liniste. Vei observa ca nu vei mai suferi de dureri de cap.

Citește și:

GAT

Durerile in zona cefei semnifica povara resentimentelor pe care le ai fata de alti oameni si nemultumirea fata de propriile tale imperfectiuni. Gatul doare cand nu poti ierta pe cineva sau chiar pe tine insuti.

foto: titov dmitriy, Shutterstock

Ce este de facut:

Schimba-ti atitudinea fata de tine si fata de altii. De cele mai multe ori, oamenii nu isi doresc sa te raneasca. Si scapa de acele asteptari stricte pe care le ai. Ia-o usor, invata sa ierti si invata sa traiesti frumos. De asemenea, este important sa te axezi mai mult pe lucrurile pe care le iubesti.

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.