Setari Cookie-uri

12 Moduri de a iti recapata zambetul cand lucrurile nu merg asa cum iti doresti 

Cand te ierti pe tine insati, ii ierti si pe cei care te ranesc, ierti lumea intreaga. Alegi sa lasi trecutul in spate pentru ca nu mai conteaza. Si apoi mergi mai departe. 

Sunt momente in care simtim ca totul merge pe dos. Indiferent de cat de mult incercam sa facem o schimbare si sa indreptam lucrurile, nimic nu ne iese. In mod ciudat, o modalitate eficienta pentru a reveni pe drumul cel bun este sa incepem sa facem ceva nou.

Exista cateva modalitati destul de simple care sa ne ajute sa facem fata situatiilor dificile. Cei de la Brightside spun ca cheia succesului este doar sa incercam sa traim.

1. Schimba peisajul

Chiar si cateva ore petrecute intr-un loc nou si placut te vor ajuta sa uiti de lumea intreaga. Si cine stie? Poate ca vei fi norocoasa si vei gasi solutia pe care o cauti.

2. Introdu sportul in viata ta

Putine obiectiva si realizari personale, cum ar fi sa alergi 2 km, te vor convinge sa ai din nou incredere in tine. La urma urmei, zicala "O minte sanatoasa intr-un corp sanatos" este atat de adevarata.

Citește și:

3. Scapa de lucrurile nefolositoare

Este usor sa gandesti si sa respiri intr-o casa frumoasa, aerisita.

4. Intalneste oameni noi

Cei care ne inconjoara influenteaza modul in care gandim. Prin urmare, este bine sa invitam in viata noastra oameni minunati, care gandesc diferit de noi si de la care avem ce sa invatam.

5. Ia o pauza si relaxeaza-te

Uneori este esential sa iti iei putin timp si sa stai acasa. Ai nevoie sa te linistesti si sa iti pui in ordine gandurile si sentimentele.

6. Schimba-ti look-ul

O noua culoare la par, coafura, machiaj sau haine noi te vor ajuta sa arati diferit si sa te simti diferit.

7. Cere sfaturi

Este bine sa ceri ajutorul. Daca lucrurile nu merg cum iti doresti, nu ezita sa ceri sfaturi de la cineva care a trecut prin ceva similar. Sau doar intreaba persoanele din jurul tau, in care ai incredere.

8. Mananca sanatos

Citește și:

In vremurile grele este mai bine sa consumi mai bine fibre, legume sanatoase si fructe.

9. Invata ceva nou.

Competentele noi sunt noi oportunitati.

10. Invata o limba straina.

Aceasta este o modalitate foarte buna de a ne reaminti ca lumea noastra este imensa si ca nu suntem singuri. Si daca putem invata chineza, japoneza sau germana inseamna ca suntem capabili sa facem absolut orice.

11. Incearca ceva care te sperie cu adevarat

O mica victorie inseamna mult. Odata ce iti depasesti teama, iti recapeti incredere in tine.

12. Iarta-te, iarta-i pe altii, iarta intreg Universul

Cand te ierti pe tine insati, ii ierti si pe cei care te ranesc, ierti lumea intreaga. Alegi sa lasi trecutul in spate pentru ca nu mai conteaza. Si apoi mergi mai departe.

foto interior si prima pagina: Helena Lansky Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.