Setari Cookie-uri

Indragosteste-te de o femeie Varsator... si vei intelege ce inseamna iubirea adevarata

Femeia Varsator este intotdeauna cu zambetul pe buze si se hraneste din idei, sperante, visuri. Ii place sa traiasca fiecare zi ca si cum ar fi ultima, sa rada, sa creeze amintiri si se bucure de lucrurile marunte din viata lor.

Varsatorul este al unsprezecelea semn al zodiacului si este cunoscut ca fiind semnul geniului.

Cuvantul cheie: stiu
Element: aer
Floare: orhidee
Planeta care influenteaza zodia: Uranus
Ziua: sambata
Tema: prietenie
Cartea de tarot: steaua

Calitati: inteligenta, creativitatea, originalitatea, prietenia, altruismul, ingeniozitatea.
Cea mai buna calitate: este cel mai bun prieten.

Semnul zodiacal este: rebel, creativ, incapatanat, idealist, altruist si prietenos.

O femeie Varsator indragostita emana iubire prin toti porii si este dispusa sa ofere dragoste oricarui om este deschis sa o primeasca. Ea este spontana, inovatoare, gata sa se reinventeze oricand.

Iubirea unei femei Varsator este un vis devenit realitate pentru orice barbat care cauta o relatie adevarata.

Varsatorul este un semn de aer. Cu toate acestea, femeia din acest semn zodiacal este destul de diferita de celelalte femei nascute sub semnele de aer. Nici vorba! Ea nu este o briza blanda... este o furtuna, un uragan plin de energie si de forta. Crede in ea si foarte rar se lasa intimidata. Dupa ce treci de aceasta furtuna, vei descoperi o femeie minunata, sincera si extrem de jucausa.

Citește și:

Femeia Varsator este intotdeauna cu zambetul pe buze si se hraneste din idei, sperante, visuri. Ii place sa traiasca fiecare zi ca si cum ar fi ultima, sa rada, sa creeze amintiri si se bucure de lucrurile marunte din viata lor. Daca o accepti pentru ceea ce este, va lasa garda jos si iti va arata ce inseamna dragostea adevarata. Daca ii spui ca este prea ciudata, isi va pierde incredere in tine si va incerca sa gaseasca pe altcineva care sa ii aprecieze calitatile unice pe care le are. Pentru ca aceasta ciudatenie este cartea ei de vizita. Nu i-o poti lua pentru ca nu ar mai fi ea.

Nu te obosi sa o intelegi, invata doar sa o accepti asa cum este si traieste viata alaturi de ea. Ea va deveni bucuria ta.

foto interior si prima pagina: Oleggg Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.