Setari Cookie-uri

Nu cauta pe cineva care sa iti vindece inima. Vindec-o de una singura!

Nu ai nevoie de cineva care sa te completeze, nu ai nevoie de cineva care sa iti vindece inima, nu ai nevoie de cineva care sa iti faca viata mai frumoasa... Tu esti singura care poate face toate astea si mult mai multe.

Multe persoane cauta pe altcineva sa acopere durere, sa fie un ajutor temporar pentru a le face sa uite de inima lor franta, sa devina viciul lor. Insa, la finalul zilei, ramai tot singura pentru ca simti ca esti langa cineva care nu te completeaza si nici nu te face sa uiti de amintirile dureroase pe care le ai cu persoana pe care ai iubit-o.

Nu accepta prima persoana care iti acorda atentie. Nu te apropia de prima persoana care iti spune ca esti frumoasa. Nu iti pierde timpul cu oamenii carora nu le pasa ce simti deoarece dupa ce vor pleca iti vei simti sufletul si mai pustiu - nimeni nu iti va umple golurile.

Ai grija de tine. Ai grija de inima ta. Ai grija de sufletul tau. Invata sa descoperi cine esti si continua sa ai incredere in tine. Vei rezolva aceasta situatie de una singura, doar ai rabdare si ofera-ti atentia de care ai nevoie.

Este atat de usor sa te pierzi de mana cu altcineva. Este atat de usor sa uiti cine esti... insa trebuie sa descoperi asta de una singura. Fii pentru putin singura, nu te grabi intr-o alta relatie. Incearca sa iti vindeci inima singura in loc sa cauti pe altcineva care sa aiba grija de tine... pentru ca tu esti singura persoana care se poate ajuta cu adevarat sa se simta mai bine.

Citește și:

Da, recunosc, va fi greu. Te vei simti singura, iar lumea va parea mai urata, mai intunecata. De aceea majoritatea oamenilor care trec prin aceste momente sar in noi relatii. De aceea majoritatea oamenilor ajung sa fie din nou ranite.

Insa tu poti mai mult. Meriti mai mult.

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.