Setari Cookie-uri

Cum traiesti adevarata iubire cand esti cu persoana potrivita?

Cand te indragostesti de persoana potrivita, nicio batalie nu va fi prea mare. Nicio lupta nu va fi prea dificila. Pentru ca atunci cand te indragostesti de persoana potrivita, vei face tot ce este necesar pentru a te reindragosti de ea de fiecare data, in fiecare dimineata. 

Nu, dragostea adevarata nu inseamna doar despre fluturi in stomac, petale de trandafiri, doar rasete si fericire. Nu, dragostea adevarata nu este deloc asa cum societatea ne-o prezinta.

Este mult mai reala decat atat. Deoarece "basmul" iubirii nu este real. Este doar o fantezie. O povestire. Un viscol. Un concept de filme. O versiune comercializata a iubirii.

Pentru ca dragostea adevarata nu este un basm.

Este o urcare pe munte. Este un supravietuitor printr-un viscol. Sunt doua suflete separate care impreuna gasesc intotdeauna calea inapoi acolo unde le este locul. Este o batalie care iti testeaza puterea si dragostea. Este o furtuna care aduce inundatii peste inundatii. Este despre argumente care te fac sa te indoiesti de tine si de el din nou si din nou. Ai nevoie de spatiu si ai nevoie de timp. Este despre lacrimi, lovituri de fulger, ploi torentiale care nu se opresc niciodata. Este greu. Este dureros. Insa este de trait.

Citește și:

Si daca nu este dificil, atunci nu este dragoste reala.

Pentru ca atunci cand gasesti persoana potrivita, alaturi de care sa iti doresti sa iti petreci restul vietii, esti dispusa si sa faci compromisuri, sa muncesti, sa lasi de la tine, sa acorzi timp relatiei. Nu conteaza cat de compatibili sunteti. Nu conteaza cat de puternica este legatura voastra.

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.