Setari Cookie-uri

5 Trasaturi minunate ale unei persoane foarte sensibile

Nu vei gasi ura, manie, rautate si furie in sufletul unei persoane foarte sensibile. Pentru ca ea reuseste sa vada bunatatea din fiecare om.

Ai simtit vreodata ca petreci mai mult timp decat altii luand decizii importante? Iti este greu sa te concentrezi cu zgomot in jurul tau? Oamenii iti spun ca esti "prea sensibila" sau sa "nu mai iei lucrurile atat de personal"?

Daca raspunsul este "DA" la majoritatea intrebarilor de mai sus, atunci te poti considera o persoana foarte sensibila. Desigur, acesta nu este un lucru neaparat rau. Fiind o persoana sensibila inseamna sa ai un numar de calitati si obiceiuri uimitoare pozitive. Iata despre ce vorbesc:

1. O persoana foarte sensibila este intuitiva

Abilitatea de a simti cu sufletul este una dintre caracteristicile remarcabile ale unei persoane sensibile. Intr-o discutie, ea reuseste sa analizeze fiecare detaliu astfel incat sa isi dea seama de cum stau cu adevarat lucrurile.

2. Reactiile emotionale ale unei persoane foarte sensibile sunt amplificate

O persoana foarte sensibila se va comporta intotdeauna cu compasiune intr-o situatie mai dificila sau va actiona cu mai multa ingrijorare pentru sentimentele unei persoane.

Citește și:

3. O persoana foarte sensibila interactioneaza foarte bine cu alte persoane

O persoana foarte sensibila se descurca de minune la munca in echipa, partenerii sai de lucru reusind sa beneficieze de capacitatile innascute de a procesa mai profund gandurile si ideile. Ce este bine de stiut: aceasta persoana nu trebuie sa fie responsabila de luarea deciziei finale.

4. O persoana foarte sensibila are un suflet curat

Nu vei gasi ura, manie, rautate si furie in sufletul unei persoane foarte sensibile. Pentru ca ea reuseste sa vada bunatatea din fiecare om.

5. O persoana foarte sensibila intelege disconfortul altei persoane

O persoana foarte sensibile recunoaste si intelege momentul in care cineva isi doreste sa fie pentru putin timp singur. Ea simte mult mai usor cand ceilalti oameni se simt coplesiti si, atunci cand poate sau cand i se cere ajutorul, face tot ce ii sta in putinta pentru a oferi o mana de ajutor.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Yuriy Seleznev Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.