Setari Cookie-uri

Femeile puternice stiu ca viata merge mai departe

In momentul in care iti doresti sa renunti, uita-te la cat de departe ai ajuns. Foarte putini oameni pot face tot ce faci tu in fiecare zi. Rezista.

Poate ca tu nu iti dai seama de acest lucru, insa ai parte de o zi extraordinara! MINUNATA! Inainte de a ma contrazice, ofera-mi cateva minute pentru a iti spune si de ce. Te-ai trezit de dimineata pe un pat, intr-o camera, intr-o casa. Te-ai ridicat, ai facut un dus si te-ai spalat pe dinti. Ti-ai baut cafeaua si ai luat micul dejun. Ai acces la apa curenta prin simpla rotire a unui robinet. Ai oamenii dragi langa tine daca nu trupeste, atunci sufleteste; mai mult, sunt la o tasta distanta. Doar sa apesi butonul telefonului si le poti auzi glasul. Mergi la munca. Ai o slujba; poate ca nu iti place, insa primesti bani pentru a trai. Ai promisiunea zilei de maine.

foto interior si prima pagina: pathdoc Shutterstock

Ai un telefon sau un laptop de pe care citesti aceste randuri. Permite-mi sa iti mai spun inca o data ca ai o viata cu adevarat minunata. Si nu este doar minunata datorita tuturor lucrurilor pe care le ai in viata ta, ci si datorita tie, persoanei care esti acum.

Citește și:

Nu te cunosc personal, insa stiu ca esti uimitoare. Duci o lupta pe care multi dintre noi nu o pot duce. Ai responsabilitati, porti pe umar o greutate atat de mare, insa inca reusesti sa ramai in picioare. Ai atat de multe intrebari la care inca nu ai raspunsuri, atat de multe regrete... si, chiar si asa, mergi mai departe.

Duci lupte majore, insa inca poti sa zambesti. Simti un gol in stomac uneori, dar te bucuri de lucrurile marunte - o imbratisare, o mangaiere, un zambet al unei persoane straine, un apus, o cafea buna. Esti trista, insa poti spune o gluma buna.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.