Setari Cookie-uri

Povestea batranicii de 70 de ani. Cum arata dragostea adevarata?

Te invit sa iti iei 2 minutele din timpul pretios si sa citesti si tu aceasta scurta poveste de dragoste deoarece poate face o schimbare majora in viata ta. 

Aceasta scurta poveste face inconjurul lumii deoarece vine cu o lectie extrem de importanta pentru noi toti. Te invit sa iti iei 2 minutele din timpul pretios si sa o citesti si tu deoarece poate face o schimbare majora in viata ta.

Am gasit-o pe pagina de Facebook Love What Matters; a fost trimisa de o tanara care lucreaza intr-un magazin de bijuterii. Imediat dupa postare aceasta a devenit virala, fiind share-uita de oameni din intreaga lume.

foto interior si prima pagina: Love What Matters, Facebook

"O doamna a venit in magazin cautand o noua verigheta pentru sotul ei. Mi-a spus ca luna aceasta aniverseaza 50 de ani de casatorie.

Iata cum a decurs conversatia noastra:

Eu: Wow... cat de norocoasa as fi daca as avea o relatie macar pentru 50 de zile.

Ea: Nu, nu ai fi norocoasa. Ai fi doar lenesa! Tinerilor din ziua de azi le pasa de un singur lucru... BANII... insa ce se intampla cand stabilitatea financiara nu mai este atat de stabila? Ce se intampla cand te plictisesti? Tinerii din ziua de azi nu vor sa lupte pentru nimic. Nici macar pentru singurul lucru care costa mai mult si dureaza mai mult decat banii o vor face vreodata. Gaseste compasiune, ofera compasiune, gaseste iubire, ofera iubire... si nu te bucura de 50 de zile de dragoste... ci de 50 de ani!

Citește și:

Eu: Si... cum arata 50 de ani de dragoste?

Ea: Fix ca sotul meu."

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.