Setari Cookie-uri

3 Metode simple pentru a regasi fericirea dupa ce ai invatat ce inseamna suferinta

Nu iti cere niciodata scuze pentru ca iti exprimi sentimentele. Cand o faci, te scuzi pentru exprimarea adevarului.

"Daca suntem incapabili sa gasim pacea in noi insine, este inutil sa o cautam in alta parte." - Francois de la Rochefoucauld

foto interior si prima pagina: Alexandra Lande Shutterstock

Viata este despre durere si fericire, despre dezamagiri si zambete, despre suferinta si iubire. Viata este un roller coaster, cu urcusuri si coborasuri, cu momente frumoase si mai putin frumoase... si pe toate trebuie sa le apreciem. Stiti de ce? Pentru ca traim - si asta este tot ce conteaza. Suntem in viata si acest moment este singurul care conteaza.

Durerea face parte din calatoria vietii. Si daca sufletul te doare, inseamna ca inca mai ai un suflet. Ca ai inima pura, ca nu esti de piatra si ca poti fi ranita.

Invata sa accepti suferinta in vata ta deoarece imediat ce ai invatat sa faci asta vei deveni mai buna, mai puternica si vei intelege ce inseamna sa traiesti cu adevarat. Dupa ce ai acceptat durerea, gaseste puterea de a trece peste momentele dificile, sa iubesti viata atat de mult incat sa nu renunti la ea pentru nimic si nimeni.

Citește și:

Iata trei metode simple pentru a regasi fericirea dupa ce ai invatat ce inseamna suferinta:

1. Defineste durerea

Nu este intotdeauna usor sa identifici si sa intelegi ce iti face rau. Unele persoane ajung sa ramana in relatii abuzive deoarece este mai simplu decat sa recunoasca toate "straturile" de durere: stima de sine scazuta care le convinge ca merita acest abuz si sentimentul de disperare care le convinge ca nu exista o cale de iesire.

Primul pas catre gasirea fericirii dupa ce ai fost ranita este sa intelegi de ce ai fost ranita, sa ajungi la radacina durerii tale si a amintirilor dificile.

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.