Setari Cookie-uri

10 Moduri simple pentru a iti da seama daca cineva te minte

Vrei sa stii daca o persoana spune adevarul sau te minte pe fata? Atunci citeste acest material. Vei descoperi 10 moduri simple pentru a invata sa citesti oamenii cu care intri in contact.

Astazi te ajutam sa iti dai seama cand cineva te minte sau cand iti spune adevarul. Am gasit pe BrightSide 10 moduri simple pentru a demasca o persoana care minte; acestea funtioneaza de fiecare data.

foto interior si prima pagina: g-stockstudio, Shutterstock

1. Primesti raspunsuri vagi

Daca o persoana iti da un raspuns vag, ar putea sa iti pui cateva semne de intrebare deoarece este posibil ca aceasta reactie a sa sa fie un semn de minciuna. Incearca sa faci ca aceasta persoana sa ramana pe subiect. Trebuie sa obtii un raspuns direct.

2. Se amuza

Daca persoana cu care vorbesti incearca sa rada, cel mai probabil esti mintita. Cineva care vrea sa te insele va incerca sa te faca sa razi. Acest semn indirect al minciunilor te va dezarma si va face conversatia mai putin serioasa.

3. Sinceritate exagerata

Unul dintre semnele unei minciuni are legatura cu onestitatea exagerata. O persoana iti promite, iti da cuvantul ei de onoare si chiar iti jura ca nu are nimic de-a face cu situatia despre care discutati. Nu crede asta.

Citește și:

4. Simpatie

Cea mai dificila parte este sa nu crezi o persoana care pare sa fie empatica cu tine. Daca o persoana manifesta simpatie si pana acum nu era asa cu tine, nu o crede. Inceaerca sa te minta.

5. Raspunde la intrebari cu mai multe intrebari

Cineva care vrea sa te minta nu vrea sa iti dea raspunsuri directe. Va incerca sa iti puna mai multe intrebari. Aminteste-ti ca raspunsul la intrebari cu mai multe intrebari este un semn clar al minciunilor.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.