Setari Cookie-uri

11 Semne ca esti intr-o relatie adevarata (care va dura o viata)

Luati lucrurile treptat. Nu va lasati purtati de entuziasm si nu va miscati prea repede pentru a face vreo greseala. Nu va lasati convinsi nici sa va miscati prea lent si sa pierdeti lucrurile bune.

1. Esti fericita desi nu faci nimic cu el. Va puteti petrece timpul liber asezati unul langa celalalt pe canapea si citind carti separate sau tragand un pui de somn intr-o zi de weekend... si veti spune ca ati avut o zi superba. Nu trebuie sa iesiti in oras pentru a va bucura de compania voastra.

foto interior si prima pagina: oneinchpunch Shutterstock

2. Va faceti dovezi de dragoste nenumarate. Va tineti de mana, va imbratisati, va faceti cadou seri romantice cu mancarurile voastre separate. Va introduceti membrilor familiei, prietenilor si colegilor. Va aratati ca va iubiti intr-un milion de moduri diferite in fiecare zi.

3. Lucrati activ pentru a construi o viata impreuna. Incercati sa economisiti bani pentru o casa, o masina, o vacanta... vreti sa aveti un viitor frumos.

4. Luati decizii ca o echipa. Va implicati reciproc in toate deciziile, chiar si cele mai banale.

Citește și:

5. Va rezolvati problemele amandoi. Cand aveti o cearta, niciunul dintre voi nu merge la mama sau la cel mai bun prieten pentru a se plange de relatie. Stati jos si discutati cu respect despre aceasta situatie. Nu tipati, va pastrazi calmul si incercati sa rezolvati totul ca doi adulti.

6. Va impartiti responsabilitatile cat mai uniform posibil. Amandoi aveti un job, amandoi castigati bani. Gatiti si faceti curatenie impreuna. Amandoi va ascultati cand este ceva de lamurit. Amandoi va surprindeti cu lucruri mici ori de cate ori puteti. Amandoi incercati din greu sa mentineti relatia puternica si frumoasa.

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.