Setari Cookie-uri

Cele 4 tipuri de suflete pereche pe care le vei intalni in aceasta viata

La un moment dat in calatoria ta vei intalni fiecare dintre aceste patru tipuri de suflete pereche:

Cand auzi cuvantul "suflet pereche", probabil ca te gandesti la o persoana pe care multi dintre noi o cauta - acea persoana alaturi de care sa iti imparti intreaga viata. O singura persoana de care sa te indragostesti si pe care sa o iubesti pana cand moartea va va desparti. In timp ce acest tip de suflet pereche exista, exista si alte trei tipuri de suflet pereche pe care le intalnesti de multe ori pe drum. Unele vin de nicaieri si ajung chiar cand ai nevoie de ele.

La un moment dat in calatoria ta vei intalni fiecare dintre aceste patru tipuri de suflete pereche:

1. Suflet pereche strain

Sufletul pereche strain este o persoana pe care o intalnesti la intamplare. S-ar putea sa te afli intr-o plimbare cu autobuzul, intr-un aeroport sau, pur si simplu, sa mergi pe strada si sa te lovesti de el. Cand vei vedea aceasta persoana suflet pereche vei stii imediat deoarece vei simti ca si cum ai cunoaste-o de o viata. Poate fi un suflet pereche pe care l-ai intalnit intr-o viata anterioara. Interactiunea cu aceasta persoana poate fi scurta, insa vei schimba un fel de experienta si vei ajunge sa ii povestesti aproape intreaga ta viata - pentru ca ea trebuie sa o auda.

Citește și:

Sufletul pereche strain este un suflet pereche care iti aduce confort atunci cand ai mai multa nevoie.

2. Suflet pereche vindecator

Acest suflet pereche este o persoana care vine cu intentie in viata ta. Ea apare imediat cand ai nevoie de ea si iti ofera o lectie de viata valoroasa. Iti vindeca sufletul care simte durere si ramane langa tine pana cand depasesti situatia dificila in care te afli. Aceasta este o relatie sau o prietenie care poate escalada rapid.

Chiar daca relatia nu dureaza, acest suflet pereche vindecator este langa tine in cel mai important moment - atunci cand ai nevoie - si vei fi mereu recunoscatoare pentru acest lucru.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.