Setari Cookie-uri

Cele 7 caracteristici ale unui suflet pereche

Sufletele pereche sunt diferite de partenerii de viata. Sunt persoane care nu isi gasesc niciodata sufletul pereche si care au un partener de viata. 

Sufletul pereche te face sa te simti completa, ca si cum nicio piesa nu lipseste din puzzle-ul vietii tale. Un partener de viata, pe de alta parte, poate fi un mare sustinator si un companion de lunga durata, insa este limitat in capacitatea sa de a se conecta cu spiritul tau.

Sufletele pereche sunt diferite de partenerii de viata. Sunt persoane care nu isi gasesc niciodata sufletul pereche si care au un partener de viata.

In viata nu avem control asupra timpului si, uneori, nu avem cotrol nici asupra asupra circumstantelor. Unii pot astepta pentru totdeauna in speranta ca se vor intalni cu o persoana care sa le fie si partener pe viata, si suflet pereche. Pentru unii este vorba despre supravietuire, securitate sau companie, iar cuvantul suflet pereche nu rezoneaza. Conceptul poate parea zbuciumat, visator si nerealist. Conditia de viata, viitorul, disponibilitatea, securitatea si multi alti factori pot influenta toate alegerile noastre in relatii.

Citește și:

Iata care sunt cele 7 caracteristici ale unui suflet pereche:

1. Este ceva in sufletul tau care iti spune asta.

Descrierea modului in care un partener suflet pereche te face sa te simti este dificil de pus in cuvinte. Este o emotie frumoasa, profunda si persistenta pe care niciun cuvant nu o poate cuprinde.

2. Ai deja-vu-uri.

Daca partenerul tau este si sufletul tau pereche, sansele sunt ca el sa fi fost deja prezent in vietile tale trecute. S-ar putea ca uneori sa ai o senzatie ciudata de deja vu, ca si cum momentul deja a avut loc, poate cu mult timp in urma, poate intr-un cadru diferit.

3. Il intelegi si el te intelege.

Terminati unul altuia frazele. Unele persoane spun ca asta se intampla pentru ca petrec prea mult timp impreuna, altii o numesc conexiune sufleteasca. S-ar putea sa experimentezi acest lucru cu cea mai buna prietena a ta sau chiar cu mama ta, insa cand se intampla cu partenerul de viata inseamna ca el este si sufletul tau pereche.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.