Setari Cookie-uri

5 Legi mindfulness care iti vor schimba viata la 180 de grade

Mindfulness este o practica ce ne ajuta sa constientizam ce se intampla in momentul de fata fara sa judecam situatia, fara sa incercam sa o schimbam si fara sa ne dorim sa fie diferita.

Intreaga sa viata, Buddha a vorbit despre cat de important este sa traim in prezent.

"Nu ramane prins in trecut. Nu visa la viitor. Concentreaza-te asupra momentului prezent." - este unul dintre cele mai frumoase citate ale sale.

foto interior si prima pagina: Olga Golovizina, Shutterstock

Mindfulness este o practica ce ne ajuta sa constientizam ce se intampla in momentul de fata fara sa judecam situatia, fara sa incercam sa o schimbam si fara sa ne dorim sa fie diferita. De-a lungul anilor, trairea constienta a devenit incredibil de populara datorita nenumaratelor studii care arata beneficiile sale.

Mindfulness necesita o practica obisnuita pentru a avea rezultate frumoase. Nu se intampla peste noapte. Mai jos gasiti 5 principii de mindfulness pe care le poti adopta in viata de zi cu zi pentru un prezent mai bun, mai frumos, mai fericit:

Citește și:

1. Astazi este singura ta realitate

Asta este tot ce ai. Profita maxim de ea. Trecutul nu mai exista, este deja in spatele tau. Nu mai poti face nimic cu privire la asta. Insa ceea ce se intampla in viitorul tau ramane, pana la o anumita masura, in mainile tale. Scrie cea mai buna poveste ACUM.

Puterea de a crea un viitor mai bun este cuprinsa in momentul prezent.

2. Nu crede ce iti spui atunci cand esti intr-un moment vulnerabil

Nu toate zilele sunt la fel. Vor exista momente in care vei fi cea mai buna versiune a ta. In alte zile, iti vei dori ca lumea sa uite ca existi. Nu crede ce iti spui atunci cand esti intr-un moment mai dificil din punct de vedere emotional. Nu crede vocile din cap care continua sa iti spuna ca trebuie sa te simti mizerabil. Retine ca starea ta actuala nu este destinatia finala.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.