Setari Cookie-uri

8 Lucruri pe care le poti face chiar acum pentru a atrage energiile pozitive in casa ta

Am gasit cateva sugestii simple, insa eficiente, pentru a avea o vibratie pozitiva in locuinta ta care te va face sa te bucuri si mai mult de ea si sa simti ca esti acasa.

5. Mediteaza

Aceasta este una dintre cele mai importante metode pentru a atrage energia pozitiva in casa si sufletul tau. Opreste gandurile care zboara cu viteza luminii si mediteaza. Concentreaza-te asupra respiratiei, asupra corpului tau, asupra senzatiilor pe care le simti, asupra sufletului linistit.

6. Foloseste uleiuri esentiale

Uleiurile esentiale sunt mai mult decat necesare intr-o casa fericita. Acestea sunt cele mai importante instrumente pentru eliminarea stresului si a energiei negative din locuinta. Le poti folosi ca ulei de masaj sau chiar sa adaugi cateva picaturi in apa cand faci o baie.

7. Cumpara plante

Plantele deschid locul in care stai, il fac sa se simta mai confortabil si mai fericit. Energia pe care natura o aduce cu ea nu poate fi inlocuita cu nimic altceva. Plantele artificiale arata bine, insa nu au niciun beneficiu asupra starii tale de spirit.

Citește și:

8. Foloseste betisoare parfumate

Este important de mentionat: foloseste betisoare parfumate DE CALITATE. Arderea betisoarelor parfumate este o practica de sute de ani si este un obicei care linisteste oamenii si inlatura energia negativa din locuinta. Mare atentie insa la produsele pe care le cumperi.

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.