Setari Cookie-uri

Fiecare suflet pe care îl întâlnești intră în viața ta din 3 motive cosmice

În această lume în care suntem binecuvântați să trăim, fiecare întâlnire pe care o avem servește un scop mai mare. Uneori, întâlnim oameni care ne trezesc sufletul la realitate și ne ajută să schimbăm direcția vieții noastre. Alteori avem nevoie de oameni care să ne ridice de la pământ și să ne reamintească cine suntem. 

Nimic nu e întâmplător. Totul în viață se întâmplă cu un scop.

În această lume în care suntem binecuvântați să trăim, fiecare întâlnire pe care o avem servește un scop mai mare. Uneori, întâlnim oameni care ne trezesc sufletul la realitate și ne ajută să schimbăm direcția vieții noastre. Alteori avem nevoie de oameni care să ne ridice de la pământ și să ne reamintească cine suntem.

foto interior si prima pagina: Koryaba, Shutterstock

În mod ironic, nu avem cum să știm scopul fiecărei persoane pe care o întâlnim în această viață, însă trebuie să rămânem deschiși oricăror întâlniri deoarece acestea se întâmplă cu un motiv anume.

Pe elephantjournal am găsit cele trei tipuri de suflete care intră în viața noastră:

Citește și:

1. Suflete care sunt menite să ne trezească

Aceste suflete vin în viața noastră permanent sau cel puțin pentru o perioadă lungă de timp. Uneori, acestea sunt chiar suflete pereche sau flăcări gemene. Aceste suflete vin în viața noastră pentru a crea un obstacol pentru noi.

Ne este ușor să recunoaștem aceste suflete - există un sentiment familiar când le vedem, precum și o vibrație destul de puternică.

Aceste suflete ne sunt trimise de univers pentru contractele sufletești anterioare. În esență, am convenit să ne întâlnim în această viață înainte de a ne naște; am convenit asupra timpului și chiar asupra locului de întâlnire. Tot ce trebuie să facem este să permitem sorții să preia controlul pentru ca noi apoi să ne rezolvăm problemele și să ne concentrăm asupra scopului vieții pe care trebuie să îl îndeplinim.

Citește și:

2. Suflete care ne ajută să ne reamintim cine suntem

În viață, uneori simțim că ne îndepărtăm de la scopul nostru în viață. Suntem prinși de tot ce se întâmplă în jurul nostru și nu mai avem timp de noi, de sufletele noastre, de visurile noastre. Nu mai trăim momentele pentru noi, ci adoptăm idealurile și așteptările celorlalți, în încercarea de a mulțumi pe toată lumea. Cele mai dificile aspecte cu care ne confruntăm sunt legate de decizia de a fi noi înșine și de a trăi conform propriului nostru adevăr.

Aceste tipuri de suflete vin în viața noastră pentru a ne ajuta să ne reamintim cine suntem astfel încât să puem începe să fim mai conectați cu propriul suflet. Uneori, o vor face ușor; alteori, va trebui să fie o lecție de viață mai dificilă.

Citește și:

3.Suflete care ne reamintesc că viața trebuie prețuită

Adesea, aceste suflete sunt cele cu care drumul nostru se intersectează foarte ușor. Poate fi vorba despre conversații care încep instantaneu și durează ore întregi sau despre zâmbete necunoscute care ne fac să ne întrebăm cum de am uitat de inimile noastre.

Doar pentru că cineva nu rămâne în viața noastră ani de zile nu înseamnă că scopul lui este unul nesemificativ. De obicei, aceste tipuri de suflete nu ne cunosc foarte bine.

Totuși, lucrul frumos este că noi toți avem o poveste, iar noi toți avem un scop în această viață. Uneori oamenii vin să ne schimbe viața și să rămână. Alteori, ei doar ne deschid ochii pentru a face noi schimbări.

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.