Setari Cookie-uri

Fiecare persoană care deschide ușa sufletului tău este o oglindă a ta. Iată ce te învață

Dezvoltarea spirituală ar trebui să fie de importanță primordială pentru fiecare persoană. Transformarea negativului în pozitiv și percepția altor oameni că profesori te ajută să evoluezi spiritual. 

Toată viața noastră întâlnim oamenii. Unii sunt acolo pentru a rămâne cu noi pentru totdeauna, în timp ce alții stau pentru o vreme și apoi drumurile noastre se despart. Însă toți acești oameni vin cu un adevărat motiv în viața noastră.

foto interior si prima pagina: Captblack76 Shutterstock

Sufletele pe care le întâlnim pe drumul vieții noastre sunt oglinzi ale ceea ce suntem. Cum? Ne explică experții de la themindsjournal.com.

Respiră profund. În timp ce inspiri, gândește-te la toți oamenii pe care i-ai întâlnit. Acum expira, gândindu-te la emoțiile aduse de acești oameni în viața ta.

Care a fost experiența ta? Ai experimentat atât emoții pozitive, cât și negative, nu? S-ar putea să îți simți sufletul fericit, sigur și încrezător când te gândești la unele persoane, și dureros, greu, trist când te gândești la alte persoane.

Citește și:

S-ar putea să încerci să ignori sau să respingi emoțiile negative, însă trebuie să știi că aceste emoții coexistă.

Ființele umane pe care le întâlnim în viața noastră sunt reflecții ale existenței noastre. Ar trebui să analizăm aceste relații pentru a înțelege mai bine de ce acestea ne oferă cele mai bune lecții de viață.

Acceptând acest lucru, vom înțelege că dacă există o caracteristică a unei persoane care ne place, înseamnă că avem această trăsătură pozitivă și în noi. În mod similar, dacă există o caracteristică într-o persoană care nu ne place, înseamnă că și noi avem această caracteristică, însă nu dorim să o posedăm (și ar fi bine să scăpăm de ea).

Pentru a înțelege mai bine acest lucru, mai jos găsiți o listă de trăsături negative și sensurile lor pozitive pentru a înțelege mai bine lumea din jur.

Citește și:

1. Furia. Trebuie să vezi lumea mai mult deoarece există multe lucruri bune care se întâmplă și în altă parte. Îmbrățișează pozitivitatea.

2. Tristețea. Nu poți controla totul. Acceptă pierderea și continua cu viața ta. Vor veni lucruri pozitive în curând.

3. Frica. Viața este imprevizibilă. Bucură-te de imprevizibilitate. Ieși din zona de confort și simte bucuria aventurii.

4. Ura. Lumea nu este complet rea. Sunt lucruri care merită să fie iubite. Eliberează-te de ură. Iartă și oferă spațiu pentru a iubi. Te vei simți mai bine.

5. Iritabilitate. Ignora dacă te deranjează ceva, există lucruri mai bune în viață. Concentrează-te pe aceste aspecte pozitive.

6. Gelozie. Respectă pentru a fi respectată. Nu pierde timpul întrebându-te de ce alții au obținut ceva mai bun sau mai frumos decât tine. Concentrează-te pe tine.

Citește și:

7. Vina. A greși este omenesc. Dar ar trebui să accepți și să înveți din greșelile tale. Această acceptare te va duce mai aproape de adevărul final.

8. Rușine. Toți avem laturi întunecate. Acceptă și găsește ceva pozitiv în aceste momente.

Dezvoltarea spirituală ar trebui să fie de importanță primordială pentru fiecare persoană. Transformarea negativului în pozitiv și percepția altor oameni că profesori te ajută să evoluezi spiritual.

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.