Setari Cookie-uri

Advertorial DRESSBOX, locul in care poti inchiria o tinuta fabuloasa pentru orice ocazie

O aparitie fabuloasa inseamna, in primul rand, discretie si feminitate. Deoarece discutam despre o perioada dedicata femeilor, alegerile tale vestimentare pot incepe de la o piesa-cheie in care nu vei da niciodata gres: rochia.

Unde găsești cele mai sofisticate rochii de 8 martie?

Deoarece în lunile februarie și martie celebrăm feminintatea și romantismul, aparițiile tale trebuie să fie gata să impresioneze prin eleganță și bun-gust. Fie că ai plănuit o cină într-un restaurant sofisticat alături de iubitul tău sau te pregătești pentru o petrecere de 8 martie organizată de colegii tăi de birou, un lucru este sigur: ținuta pe care o adopți trebuie să fie deosebită, dar potrivită contextului.

Cum te asiguri că look-ul tău va ieși în evidență?

O apariție fabuloasă înseamnă, în primul rând, discreție și feminitate. Deoarece discutăm despre o perioadă dedicată femeilor, alegerile tale vestimentare pot începe de la o piesă-cheie în care nu vei da niciodată greș: rochia. Există nenumărate rochii de zi sau rochii de ocazie cu ajutorul cărora poți face o adevărată demonstrație de rafinament, însă cea mai potrivită alegere pentru ține este cea care reflectă stilul tău personal.

Dacă nu ești dispusă să investești o avere într-o rochie deosebită pe care nu o vei mai putea purta foarte des sau pur și simplu nu știi exact ce să alegi, întotdeauna ai opțiunea de a închiria o rochie de ocazie pe care sigur ai văzut-o pe podiumurile de prezentare ale celor mai celebri designeri internaționali.

De unde poți închiria rochii de ocazie?

În colecția DRESSBOX vei găsi mai mult de 1500 de rochii, pantofi și bijuterii autentice de la peste 100 de designeri de renume, gata să îți asigure o ținută senzațională pentru evenimentele din viața ta. Dacă ți-ai dorit mereu să îți faci apariția într-o piesă vestimentară semnată Oscar de la Renta, Valentino, Badgley Mischka, Monique Lhuillier și ai suspinat în fața irezistibililor pantofi Jimmy Choo, la DRESSBOX le poți închiria pe o perioadă de 4 zile la un preț cu 90% mai mic decât în magazine.

Cum funcționează serviciul de închiriere?

Procesul de închiriere este foarte simplu: odată ce ai ales rochia, pantofii și bijuteriile, plasezi comanda online și ei îți livrează ținuta acasă. Ulterior, tot ce mai rămâne de făcut este să returnezi coletul, fără a-ți face probleme legate de curățarea rochiei – DRESSBOX se ocupă și de acest aspect. De asemenea, dacă te afli în București, poți stabili o programare pentru a proba rochiile preferate în showroom, în compania unuia dintre consultanții de imagine, care îți stau la dispoziție cu sfaturi personalizate de stil și online sau la telefon.

Acum că știi unde îți poți găsi ținuta perfectă pentru evenimentele acestei perioade și nu numai, tot ce îți mai rămâne de făcut este să alegi o rochie și să te pregătești pentru multe complimente!


Kudika
1 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.