Setari Cookie-uri

Universul știe ce este mai bine pentru tine. În cele din urmă, totul va fi bine

Când nu mai poți dormi nopțile pentru că gândurile tale zboară în toate direcțiile. Când nu mai poți vedea lumina de la capătul tunelului. Când simți că întreaga ta ființă suferă de durerea vieții. Universul este alături de tine și îți trimite toată energia pozitivă din lume. 

Când singurătatea pare un infern. Când întunericul îți umbrește inima. Când nu mai găsești putere pentru a te ridica de la pământ. În astfel de momente gândește-te la un singur lucru: Universul știe ce este mai bine pentru tine, el te va proteja de tot și de toate și, în cele din urmă, totul va fi bine.

foto interior si prima pagina: Amanda Carden Shutterstock

Când inima îți este frântă în mii de bucăți pe care simți că nu le mai poți lipi la loc. Când sufletul tău își face griji. Când ești pierdută și neliniștită. Universul este alături de tine.

Când nu mai poți dormi nopțile pentru că gândurile tale zboară în toate direcțiile. Când nu mai poți vedea lumina de la capătul tunelului. Când simți că întreaga ta ființă suferă de durerea vieții. Universul este alături de tine și îți trimite toată energia pozitivă din lume.

Citește și:

Când confortul vieții tale nu te mai calmează. Când fiecare dimineață se simte ca întunericul nopții. Când simți că nu mai poți respira din cauza anxietății. Când rătăcești de durere. Când îți este frică de toate lucrurile noi care urmează să se întâmple. Ai răbdare, în cele din urmă totul va fi bine.

Când începi să devii egoistă. Când nu mai ai răbdare și vrei să grăbești lucrurile. Când nu te mai interesează de nimeni altcineva (nici măcar de tine). Când începi să devii geloasă pe oamenii fericiți din viață. Când nu mai găsești timp să privești în sufletul tău pentru a căuta lumină. Când nu știi ce să mai faci pentru a ieși din această situație. Ai răbdare, Universul știe ce este mai bine pentru tine.

Citește și:

Când nimic nu pare să mai aibă sens. Când nu mai găsești nicio rază de speranță. Când vrei să renunți. Când îți dai seama că în sufletul tău există acum doar durere. Când nu mai poți înțelege încotro să mergi... în toate aceste momente Universul este alături de tine. Ai răbdare, în cele din urmă totul va fi bine.

Universul este alături de tine când te întrebi în cine să mai ai încredere. Universul este alături de tine când ajungi să ignori tot sprijinul pe care îl primești de la oamenii din jurul tău. Universul este alături de tine în nopțile în care lacrimile îți inundă obrajii. Universul este alături de tine când sufletul tău trăiește în trecut. Universul este alături de tine când începi să îți planifici viitorul pentru că știi că acesta este singurul de care te poți lega pentru a merge mai departe. Universul este alături de tine când te simți vinovată pentru greșelile pe care le-ai făcut. Universul este alături de tine când simți că sufletul tău este bolnav cu secretele pe care le ții. Universul este alături de tine când inima doare atât de tare încât nu știi cum să o mai minți că totul va fi bine.

Citește și:

Asta ești tu: dezordonată, cu cicatrici, cu un trecut dificil. Imperfectă, cu greșeli și complexă. Însă, pe de altă parte, ești o ființă umană. Ești minunată, specială, cu un zâmbet incredibil de frumos. Cu o poftă de viață în timpurile bune de ajungi să îi molipsești pe toți cei din jurul tău. Cu iubire de oferit și îmbrățișări calde de dat. Vei depăși aceste momente; uneori viața nu este doar despre fericire, este și despre tristețe, singurătate și durere. Însă la un moment dat va răsări soarele. Până atunci, gândește-te că niciodată nu ești singură. Universul este alături de tine și totul va fi bine.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.