Setari Cookie-uri

Lecții de viață de la profesorul Stephen Hawking, omul care nu s-a dat niciodată bătut și și-a înfrânt soarta

Cele mai frumoase citate ale lui Stephen Hawking. Vă invit să le citim împreună și să ne lăsăm ghidați de ele deoarece pot fi adevărate lecții de viață în momentele dificile:

Stephen Haawking, unul dintre cei mai importanți oameni de știință ai timpurilor noastre, a cărui perspectivă a modelat cosmologia modernă și a inspirat milioane de oameni din lumea întreagă, a murit la vârsta de 76 de ani.

Familia sa a emis o declarație oficială la primele ore ale dimineții de miercuri, confirmând moartea la domiciliul său din Cambridge.

foto interior si prima pagina: Wikipedia

În declarație, copiii lui Hawking, Lucy, Robert și Tim au mărturisit: "Suntem profund îndurerați să anunțăm că tatăl nostru a murit astăzi. A fost un mare om de știință și un om extraordinar a cărui muncă și moștenire vor trăi mulți ani. Curajul, perseverența, strălucirea și umorul său au inspirat oameni din întreaga lume."

Mai jos am adunat cele mai frumoase citate ale lui Stephen Hawking. Vă invit să le citim împreună și să ne lăsăm ghidați de ele deoarece pot fi adevărate lecții de viață în momentele dificile:

Citește și:

1. Oricât de grea ar fi viaţa, există un lucru pe care îl putem face fără să ne coste nimic: să privim cerul în loc să tot privim în jos...

2. Acolo unde este viață... este și speranță.

3. Am observat că până şi cei care spun că totul este predestinat şi că nu putem schimba nimic se uită în stânga şi-n dreapta înainte să treacă strada.

4. Întotdeauna m-am întrebat ce face universul să existe. Timpul şi spaţiul pot constitui mereu un mister, dar asta nu mă împiedică să-mi realizez visul. Legăturile dintre noi au crescut şi acum, că am această şansă, sunt dispus să împart această călătorie cu voi. Fiţi curioşi; eu ştiu că voi fi întotdeauna astfel!

5. Data viitoare când cineva îţi reproşează că ai comis o greşeală, spune-i că s-ar putea să fie un lucru bun. Fără imperfecţiune, noi doi nu am exista

Citește și:

6. Nimic nu poate exista pentru totdeauna.

7. Trebuie să căutăm cea mai mare valoare pe care o putem obţine din acţiunile noastre.

8. Orice lucru contează, atât timp cât nu renunţi la el.

9. Oamenii tăcuți au cele mai zgomotoase minți

10. Unu, aminteşte-ţi să priveşti spre stele, nu în jos, la picioare. Doi, nu renunţa niciodată la muncă. Munca îţi oferă un scop şi viaţa este goală fără ea. Trei, dacă eşti îndeajuns de norocos şi îţi găseşti iubirea vieţii, aminteşte-ţi că este acolo şi nu renunţa la ea.

11. Cel mai mare duşman al cunoaşterii nu este ignoranţa. Este iluzia cunoaşterii.

12. Suntem în pericol de a ne autodistruge prin lăcomia noastră. Nu putem rămâne să ne uităm la noi înşine doar din interior, pe o planetă mică şi din ce în ce mai poluată şi supraaglomerată.

Citește și:

13. Oamenii nu vor avea timp pentru tine, dacă mereu eşti nervos sau mereu te văicăreşti.

14. Ar fi o pierdere de timp să fiu furios pentru handicapul meu. Omul trebuie să meargă înainte, iar eu nu am făcut-o tocmai rău. Oamenii nu vor avea timp pentru tine dacă tu eşti mereu furios şi te plângi.

15. Scopul meu este unul simplu. Este înţelegerea completă a Universului, de ce este cum este şi de ce există.

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.