Setari Cookie-uri

Mulțumește Universului pentru toate ușile închise. Așa te protejează de lucrurile care nu îți sunt destinate

Când o ușă se închide, alta se deschide. Însă de multe ori privim cu atât de mult regret și durere la prima ușă închisă încât nu reușim să o mai vedem pe care care tocmai s-a deschis pentru noi.

Când o ușă se închide, alta se deschide. Însă de multe ori privim cu atât de mult regret și durere la prima ușă închisă încât nu reușim să o mai vedem pe care care tocmai s-a deschis pentru noi.

Iată câteva motive pentru care obstacolele, rugăciunile fără răspuns și ușile închise sunt adevărate binecuvântări deghizate:

foto interior si prima pagina: Amanda Carden, Shutterstock

1. Sunt unelte ale destinului care te fac să îți schimbi direcția și să găsești alte uși pentru viitorul tău. Mâinile destinului te îndrumă spre o altă direcție care este mult mai bună pentru tine și care îți va aduce fericire garantată.

2. Te învață cum să renunți la ce nu poți avea și să accepți că anumite lucruri pot fi luate de lângă tine și, indiferent de cât de mult ți-ai dori, nu poți face nimic în privința asta.

Citește și:

3. Te învață că stând în fața ușilor închise este doar o pierdere de timp deoarece nimeni nu le va deschide pentru tine... în plus, sufletul tău va avea de suferit.

4. Sunt o adevărată lecție de viață deoarece te fac să realizezi că, indiferent de vârsta pe care o ai și experiența de viață, încă nu știi ce este mai bine pentru tine.

5. Îți oferă pacea minții pentru că începi să înțelegi că nu poți să te întorci în trecut și să forțezi lucrurile să fie așa cum erau odinioară.

6. Îți amintesc de toate celelalte uși închise care nu au dus la nimic frumos în viața ta; acum înțelegi că acestea au fost închise pentru un motiv și îți dai seama cât de recunoscătoare ești că nu s-au deschis la momentul la care tu voiai.

Citește și:

7. Te obligă să ieși din zona de confort și să încerci toate cheile la uși diferite până când una dintre acestea se va deschide.

8. Te învață cum să mergi mai departe când descoperi că meriți mult mai mult decât să pierzi timpul în fața unei uși închise.

9. Îți oferă șansa de a avea mai multă încredere în destinul tău, în Univers. Sunt amintiri puternice despre cum funcționează viața uneori; sunt uși închise pe care tu le vrei deschise și uși deschise pe care tu le vrei închise. Uneori nu depinde de tine... ci de soartă.

10. Te învață că unele uși ascund multe secrete întunecate în spatele lor; secrete care ar putea să îți rănească sufletul dacă le deschizi. Ele sunt exemple ale modului în care lucrurile pot arăta extraordinar de frumos la exterior și incredibil de urât în interior.

Citește și:

11. Îți arată care sunt ușile pe care le vrei deschise pentru viitorul tău și ușile pe care ți-ai dori să le închizi pentru totdeauna.

12. Te îndrumă către persoanele potrivite în viața ta - acelea care vor avea grijă de sufletul tău.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.