Setari Cookie-uri

Viața ta nu este doar despre zilele tale dificile. Nu este doar despre greșelile făcute

Trebuie să înveți cum să depășești barierele din calea ta. Nu există o cale ușoară pentru asta, trebuie să ai răbdare. Permite visurilor să devină realitate, nu sta în calea lor. 

Este posibil să te simți destul de obosită pentru că unele lucruri nu merg conform planului tău. Simți că totul se destramă și tu ai mâinile prinse la spate... nu poți face nimic în privința asta. Probabil că te învinovățești pentru că ai impresia că nu ești suficient de bună. Crezi că ai eșuat și că nu există progrese în viața ta.

foto interior si prima pagina: Zolotarevs Shutterstock

Sufletul tău nu are nevoie de această suferință gratuită, așa că o să te rog să te oprești.

Când toate aceste gânduri negative vor prelua controlul asupra minții tale, o să te rog să faci un exercițiu de respirație și să te relaxezi. Închide ochii și privește adânc în inima ta. Vorbește cu Universul. Amintește-ți cea mai mare realizare a ta. Amintește-ți de acele momente memorabile pe care le-ai împărtășit cu toți prietenii tăi, cu membrii familiei. Gândește-te la acele zile în care zâmbetul nu îți lipsea de pe buze. Fii sinceră cu tine și amintește-ți cum arată fericirea adevărată... și îți vei da seama că nu este atât de greu și că încă ai tot ce îți trebuie pentru a trăi frumos.

Citește și:

Viața ta nu este doar despre zilele tale dificile, draga mea. Nu este doar despre greșelile făcute. Nu este despre acele voci din capul tău care îți spun că nu vei reuși.

Pentru că adevărul este că POȚI... și vei merge mai departe.

Da, ai dat greș în trecut și ai dat greș și acum. Însă toate aceste momente sunt adevărate lecții de viață pentru tine care te vor ajuta să ajungi pe drumul pe care vrei să mergi. Nu-ți face griji pentru că așa îți îmbunătățești viața și înveți că poți avea o altă șansă să o iei de la capăt.

Doar continuă să mergi mai departe. Nu te opri.

Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești. Poate fi tentant să renunți când totul se destramă, însă atâta timp cât Universul îți oferă ocazia să te trezești în fiecare dimineață, trebuie să cauți puterea în sufletul tău, să te ridici de la pământ și să mergi mai departe.

Citește și:

Trebuie să înveți cum să depășești barierele din calea ta. Nu există o cale ușoară pentru asta, trebuie să ai răbdare. Permite visurilor să devină realitate, nu sta în calea lor.

Acum este greu... însă în scurt timp va ieși și soarele pe strada ta. Și aceasta nu este o gândire dornică, ci o garanție. Universul îți va da putere și te va îndrepta întotdeauna pe calea cea dreaptă. Acesta este doar un test. Poate că îți este greu acum însă, într-o zi, toate vor avea sens.

Nu înceta niciodată să crezi. Ai ajuns atât de departe. De ce să nu mergi în continuare? De ce să nu fii mândră de cicatricile tale de luptă și să le vezi că pe un semn al curajului de a te ridica de la pământ? Amintește-ți că în fiecare zi ești tot mai puternică.

Citește și:

Crede în tine. Încearcă să îți dai seama cum poți ține pasul cu viața. Nu lasă ca gândurile negative și anxietatea sa pună stăpânire pe tine. Nu crede în ele... crede în tine.

Ești cu un pas mai aproape de a reuși și știi de ce ai nevoie pentru a ajunge acolo. Mergi mai departe. Într-o zi vei fi recunoscătoare pentru toate aceste momente.

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.