Setari Cookie-uri

9 Realități pe care trebuie să le accepți înainte de a începe să trăiești cu adevărat

Fiecare lecție trebuie văzută ca o experiență de viață. Unele relații dificile ar putea fi o binecuvântare deghizată - chiar dacă nu le vezi în momentele dificile.

"Ziua de ieri nu este decât un vis şi cea de mâine o iluzie. Dar ziua de astăzi trăită bine face din ziua de ieri un vis de fericire şi din fiecare zi de mâine o viziune de speranţă, deci aşteptaţi cu nerăbdare acea zi." - spune un proverb indian.

foto interior si prima pagina: Zolotarevs Shutterstock

Am găsit cele mai importante lucruri pe care trebuie să le accepți înainte de a începe să trăiești cu adevărat:

1. Oamenii vin și pleacă

După ce am crescut, mi-am dat seama că cercul meu de prieteni a devenit tot mai mic. Astăzi poți simți o persoană aproape de sufletul tău, iar mâine nu veți mai vorbi. Asta este viața. Oamenii se schimbă. Acceptă acest lucru și mergi mai departe.

2. Fiecare durere vine cu o lecție importantă

Fiecare lecție trebuie văzută ca o experiență de viață. Unele relații dificile ar putea fi o binecuvântare deghizată - chiar dacă nu le vezi în momentele dificile. Dacă o relație se încheie, mergi mai departe... plângi dacă este necesar. Cu toate acestea, după aceste momente dificile, șterge-ți ochii de lacrimi, ridică-te de la pământ și mergi mai departe.

Citește și:

3. Păstrează oamenii la care ții lângă inima ta

Acești oameni sunt un miracol de la viață. Păstrează-i aproape de inima ta deoarece îți vor aduce doar bucurii. Alături de ei vei avea parte doar de momente frumoase, pline de zâmbete și fericire.

4. O relație frumoasă are nevoie de efort

O relație adevărată are nevoie de muncă din partea ambilor parteneri. Nu îți neglija persoana iubită doar pentru că nu este lângă tine. Pe măsură ce timpul trece, prăpastia dintre voi devine tot mai adâncă. Dacă prețuiești această relație, demonstrează; oferă iubire, oferă atenție, oferă sinceritate. Și aici nu mă refer doar la viața sentimentală, ci și la relațiile personale/ de prietenie.

5. Nu poți mulțumi pe toată lumea

Nu. Chiar nu poți face asta. Fă lucrurile pe care le iubești, spune ce vrei și ce simți. Oamenii care contează vor rămâne în viața ta datorită faptului că ești sinceră și reală. Nu te schimba pentru a mulțumi alte persoane (dacă tu simți că nu trebuie să te schimbi). Rămâi cine ești.

Citește și:

6. Viața nu este niciodată dreaptă

Sunt atât de multe exemple pentru a îți demonstra că viața nu este corectă. Însă nu trebuie să ne axăm asupra acestora... pentru că viața nu va fi corectă niciodată. Muncește pentru tine, fii tu însăți și trăiește așa cum vrei să trăiești. Fericirea depinde de tine. Nu trăi viață pentru alte persoane, trăiește-o pentru tine.

7. Mândria ta nu este totul

Lasă mândria deoparte și cere-ți scuze când este nevoie. Prieteniile și relațiile merită mai mult decât mândria. Chiar dacă nu îți place locul de muncă la care mergi, atunci când intri în birou, pune un zâmbet frumos și spune "Bună dimineața"... pentru că dacă nu spui, ce crezi că va ieși bine din asta? Mândria inutilă nu merită nici atenția și nici timpul tău.

Citește și:

8. Numără-ți binecuvântările

Întotdeauna! Nu vei obține tot ce îți dorești în viață, însă așa este viața. Fii recunoscătoare pentru ceea ce ai și vei fi cu adevărat fericită. Întotdeauna va fi cineva mai bun, mai bogat, mai atrăgător decât tine. Învața să fii cea mai bună versiune a ta, nu cea mai bună versiune a altei persoane.

9. Fii bună cu cei din jurul tău

Întotdeauna! Chiar dacă uneori oamenii iau această calitate a ta peste picior. Amabilitatea este mai întâi pentru tine și abia apoi pentru ei.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.