Setari Cookie-uri

Ce te învață Universul în 2018 în funcție de zodia ta

Descoperă care sunt lecțiile primite de la Univers în acest an în funcție de luna în care te-ai născut.

Descoperă care sunt lecțiile primite de la Univers în acest an în funcție de luna în care te-ai născut.

Berbec

2018 este anul în care decizi ce vrei să faci de acum înainte. Acesta este anul în care poți găsi răspunsuri la cele mai dificile întrebări care există în viața ta de foarte mult timp. Reușești să îți regăsești liniștea de care ai nevoie și te concentrezi mai mult pe viață sentimentală; ești pregătită să faci schimbările necesare pentru a fi cu adevărat fericită.

Lecția primită de la Univers pentru zodia ta: Hrănește-te cu gânduri mărețe, fiindcă nu vei ajunge niciodată mai departe de gândurile pe care le ai.

Taur

Acesta este anul în care totul are sens pentru tine. După atâtea luni de incertitudine, de schimbări neașteptate și de momente mai puțin plăcute, începi să vezi luminița de la capătul tunelului. Și este mai frumoasă ca niciodată. Pe plan personal, urmează să ai parte de surprize speciale din partea persoanelor dragi.

Citește și:

Lecția primită de la Univers pentru zodia ta: Semeni o faptă, culegi un obicei; semeni un obicei, culegi un caracter; semeni un caracter, culegi un destin.

Gemeni

Trebuie să îți iei inima în dinți și să începi acel proiect la care visezi de ceva timp. Îndrăznești să ieși din zona de confort, să îți asumi riscuri și să construiești ceva cu adevărat important pentru tine. Acesta este anul în care trebuie să faci primul pas către adevărata fericire pe toate planurile. Ai încredere în tine, ești pe drumul cel bun.

Lecția primită de la Univers pentru zodia ta: Dacă ești în căutarea unui final fericit și nu găsești niciunul, poate că este timpul să începi să cauți un nou început.

Rac

2018 este anul în care trebuie să lași iubirea în viața ta. Nu contează dacă ești logodită sau într-o relație serioasă, acesta este anul în care dragostea îți aduce cele mai multe bucurii. Pe plan personal, înveți să îți prioritizezi lucrurile cu adevărat importante și să te concentrezi mai mult pe relația pe care o ai cu oamenii cu adevărat dragi.

Citește și:

Lecția primită de la Univers pentru zodia ta: Lasă-i pe oamenii din jurul tău să te vadă așa cum ești cu adevărat.

Leu

Astrele îți oferă șansa să privești cu adevărat în inima ta și să faci schimbările pe care le consideri necesare pentru a fi fericită. În acest an, acorzi o atenție deosebită vieții sentimentale, unde se întâmplă numeroase lucruri frumoase. În cazul în care ești singură, ai posibilitatea să îți întâlnești sufletul pereche.

Lecția primită de la Univers pentru zodia ta: Viața este chiar acum. De ce o trăiești regretând ziua de ieri și gândindu-te la ziua de mâine?

Fecioară

2018 este anul în care trebuie să iei câteva decizii destul de importante. După o perioadă de război intens cu propriile gânduri, acesta este anul în care totul începe să aibă sens pentru tine. Hotărăști să faci schimbările necesare, să ai încredere în tine și să accepți câteva compromisuri pentru a fi fericită cu adevărat.

Citește și:

Lecția primită de la Univers pentru zodia ta: Treaba ta este să îți descoperi lumea și apoi, cu toată inima să i te abandonezi.

Balanță

Trebuie să înveți să lași iubirea să intre în viață și în inima ta. În acest an astrele îți oferă posibilitatea să alegi ce este mai bine pentru tine și pentru viitorul tău. Ești decisă să faci angajamente serioase în relații. În ceea ce privește viața financiară, te gândești că este timpul să îți urmezi un vis mai vechi pe care vrei să îl transformi într-o afacere profitabilă.

Lecția primită de la Univers pentru zodia ta: Decide tu însăți cum va fi viața ta. Dacă n-o faci tu, o vor face alții pentru tine.

Scorpion

Ești pregătită să faci o schimbare. Încă nu știi care este planul pe care vrei să te axezi, însă un lucru este cert - este timpul să construiești viața visurilor tale. Relațiile, locul de muncă, provocările și alegerile pe care le faci în această perioadă vor aduce beneficii frumoase în anii ce vor veni.

Citește și:

Lecția primită de la Univers pentru zodia ta:

Săgetător

Trebuie să faci o schimbare semnificativă în viața ta în acest an. Acest lucru poate însemna un nou job, o nouă etapă în viața sentimentală sau chiar un nou iubit. Lucruri frumoase urmează să ți se întâmple, trebuie doar să aștepți momentul potrivit pentru a acționa.

Lecția primită de la Univers pentru zodia ta: Nu trebuie să câștigi toate luptele. Încearcă să fii cinstită cu tine însăți.

Capricorn

Trebuie să începi o călătorie în necunoscut. Acesta este anul în care ieși din zona de confort și faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut niciodată, vizitezi locuri pe care nu le-ai mai vizitat niciodată și începi proiecte cu adevărat interesante. Acesta este anul în care și tu ești surprinsă de cât de mult accepți noul în viața ta.

Citește și:

Lecția primită de la Univers pentru zodia ta: Nu e niciodată prea târziu pentru a fi fericită… însă depinde doar de tine și nu de altcineva.

Vărsător

Trebuie să înveți să faci compromisuri pentru a trăi frumos alături de oamenii din jurul tău. Pe plan personal, ești mai deschisă și mai sinceră cu partenerul de cuplu și membrii familiei. În ceea ce privește viața profesională, înveți ca munca în echipă îți poate aduce beneficii frumoase nu doar în carieră, ci și pe plan financiar. Este o provocare pentru tine și o accepți cu drag.

Lecția primită de la Univers pentru zodia ta: Scopul vieții tale este să experimentezi fericirea.

Pești

Trebuie să îți schimbi viața... pentru totdeauna. În ultima perioadă ai făcut numeroase planuri și ai venit cu idei frumoase, acum este momentul să iei măsuri, să le pui în aplicare și să culegi roadele muncii tale. Știi exact care este drumul pe care vrei să mergi, iar oamenii din jurul tău îți oferă tot sprijinul de care ai nevoie.

Citește și:

Lecția primită de la Univers pentru zodia ta: Dacă vrei să te bucuri de frumusețea vieții, fii prezentă în orice faci.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.