Setari Cookie-uri

Cele mai bune metode pentru a îți proteja sufletul de oamenii toxici. Evită vibrațiile lor negative

Oamenii toxici intră în viața noastră fără să ne dăm seama și, dacă le permitem, ajung să se joace cu mintea noastră și să ne rănească sufletul.

Oamenii toxici intră în viața noastră fără să ne dăm seama și, dacă le permitem, ajung să se joace cu mintea noastră și să ne rănească sufletul.

foto interior si prima pagina: GlebSStock Shutterstock

Sunt narcisiști, mincinoși, bârfitori și pesimiști și au capacitatea de a răspândi vibrații negative în jurul lor. Indiferent de cât de mult încercăm să creștem vibrațiile, nu putem evita ca drumul nostru să se intersecteze cu drumul acestor oameni. Iar acest lucru se întâmplă deoarece oamenii toxici ajung să rănească oamenii cu inimi frânțe care au nevoie de vindecare... iar evitarea lor nu va putea vindeca lumea.

Nu putem elimina complet oamenii toxici din viața noastră, mai ales când ei sunt colegi de muncă, membrii familiei sau vecinii de scară.

Citește și:

Nu trebuie să îi evităm, însă trebuie să facem tot posibilul să nu ne lăsăm afectați de negativitatea lor.

Dacă nu suntem conștienți, vibrațiile lor negative ne pot bloca și determină să luăm decizii nepotrivite. Dar există modalități inteligente de a fi în compania lor și de a rezista influenței negative. Iată cum:

1. Evită să le acorzi atenția pe care vor să o ia de la ceilalți

Petrecerile sau orice eveniment în care există o mulțime de oameni reprezintă cele mai favorabile situații pentru ca oamenii toxici să acționeze și să obțină atenția pe care și-o doresc. Ei pot vorbi mai tare decât restul persoanelor; evita să îi asculți și încearcă să petreci timpul cu un grup de oameni care sunt pe aceeași lungime de undă.

2. Evită să petreci timp cu oameni care vorbesc de rău alți oameni

Citește și:

Bârfitul este un obicei destul de întâlnit la oamenii toxici. Dacă încep să vorbească despre ceilalți și chiar vor să îți spună câteva secrete, încearcă să nu te lași păcălita crezând că împărtășesc mai multe cu tine pentru că fac asta doar pentru a îți câștiga încrederea.

Probabil că te vor trăda în același fel în care îi trădează pe cei despre care vorbesc. Mai rău, pot folosi cuvintele tale împotriva ta.

3. Nu îți pune sufletul pe tavă în fața oamenilor extrem de drăguți și fermecători

Oamenii toxici se pricep foarte bine să păcălească emoțiile altor persoane. Ei vor folosi toate mijloacele pe care le știu pentru a intra pe sub pielea ta. Ce își doresc cel mai mult - să găsească pe cineva care să fie de acord cu ei și să îi trateze cum merita.

Citește și:

Încearcă să te ferești de acele persoane care sunt prea drăguțe cu tine; este un semnal că își doresc ceva de la tine. Ascultă-ți instinctul dacă acesta te avertizează că ceva nu este în regulă.

4. Ignoră insultele și cuvintele negative

Oamenii toxici au un vocabular plin de insulte și cuvinte negative. Însă ceea ce spun nu trebuie să te afecteze. Nu încerca să îi înțelegi, încearcă doar să te protejezi.

Amintește-ți că ceea ce spun ei au foarte puțin de a face cu tine și tot ce trebuie să faci este să te retragi și să îi lași în lumea lor. În plus, de cele mai multe ori aceste cuvinte au legătură cu insecuritățile lor.

5. Ține-ți emoțiile sub control

Oamenii toxici au puterea de a implementa în sufletul tău emoții negative. Prin urmare, este esențial să fii puternică și să îți ții emoțiile sub control atunci când ai de-a face cu oameni toxici.

Citește și:

Dacă observi că cineva încearcă să te provoace sau să te critice cu intenția de a te scoate de pe drumul tău și de a te supăra, ieși din joc. Nu merită.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.