Setari Cookie-uri

7 Semne că ești conectată spiritual cu un alt suflet de pe această planetă

De-a lungul vieții noastre întâlnim un număr mare de oameni, fiecare om fiind unic în felul lui. Cu toate acestea, există doar câțiva oameni la care sufletul nostru se conectează.

Legăturile sufletelor sunt cele mai puternice conexiuni.

De-a lungul vieții noastre întâlnim un număr mare de oameni, fiecare om fiind unic în felul lui. Cu toate acestea, există doar câțiva oameni la care sufletul nostru se conectează.

foto interior si prima pagina: Benjavisa Ruangvaree, Shutterstock

Pentru unii oameni sufletul nostru dezvoltă o conexiune spirituală foarte puternică, conexiune ce poate trăi o veșnicie. Conexiunea spirituală este una dintre cele mai puternice legături pe care o poți avea vreodată cu o altă persoană. Cum o identifici? Caută aceste 7 semne:

1. Instinctele tale funcționează foarte bine pentru această persoană

Știi că persoana aceasta este potrivită pentru tine. Inima ta îți spune asta și nu există niciun motiv pentru care crezi acest lucru. Pur și simplu simți că o cunoști de-o viață și nu există nicio îndoială că vă potriviți de minune. Când ești conectată spiritual cu cineva, instinctul tău funcționează cel mai bine și nu ai niciun motiv logic pentru acest lucru.

Citește și:

2. Te simți în siguranță nu doar fizic, ci și emoțional, în preajma acestei persoane

Când ești conectată spiritual cu o persoană, prezența ei te calmează. Anxietatea, nervozitatea, temerile, frică... totul dispare când ești în preajma ei. Te simți în siguranță nu doar fizic, ci și emoțional.

3. Te simți liberă în preajma acestei persoane

Simți că poți spune tot ce ai pe suflet de fiecare dată când ești cu această persoană. Nu există nicio stare de neliniște, nimic nu te reține. Lași jos toate zidurile și îți eliberezi sufletul.

4. Ai impresia că știi această persoană de o viață întreagă

Chiar dacă v-ați întâlnit recent, ai impresia că vă cunoașteți de o viață. Prezența acestei persoane este una benefică pentru tine. Simți o conexiune pe care nu o poți explica, este ca și cum o piesă importantă a fost pusă în puzzle-ul vieții tale în momentul în care destinele voastre s-au intersectat.

Citește și:

5. Ai încredere în această persoană

Vorbim de încredere deplină. Știi că în fața acestei persoane poți renunța la toate măștile și îți poți pune sufletul pe tavă. Și simți că dacă nu poți avea încredere în ea... nu poți avea încredere în nimeni altcineva.

6. Comunicați în tăcere

Tăcerea este una dintre căile importante pe care le folosiți pentru a comunica între voi. Când întâlnești o persoană cu care ești conectată spiritual, nu trebuie să îți exprimi bucuria, anxietatea sau teamă. Această persoană știe prin ce treci, știe ce simți. Ea înțelege starea ta și îți oferă tot sprijinul de care ai nevoie.

7. Aveți discuții foarte intense

Conversațiile cu această persoană nu sunt niciodată superficiale. Întotdeauna privești adânc în sufletul tău și spui tot ce ai pe inimă când ești în preajma ei.

Citește și:

Când ești conectată spiritual cu cineva, ai convorbiri intense, profunde, care se încheie cu o stare de bine.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.