Setari Cookie-uri

4 Lucruri pe care trebuie să ți le amintești imediat ce te trezești

Este timpul să te trezești! Și nu pentru tine... ci pentru sufletul tău. Pentru fericirea ta. Ai de făcut o alegere. Este timpul să îți reamintești de câteva adevăruri cheie - în fiecare dimineață după ce deschizi ochii. 

Poate că nu îți place întotdeauna totul în viața ta, însă adânc în sufletul tău cu siguranță iubești și apreciezi magia vieții. O parte din tine crede că totul și orice este posibil.

Din păcate, însă, nu crezi întotdeauna că aceste posibilități sunt la îndemâna ta, chiar și atunci când sunt. Problema este că alegi să crezi altfel. Alegi să crezi că ești incapabilă să trăiești viața așa cum îți dorești să o trăiești, la întregul ei potențial.

foto interior si prima pagina: Amanda Carden Shutterstock

Este timpul să te trezești! Și nu pentru tine... ci pentru sufletul tău. Pentru fericirea ta. Ai de făcut o alegere. Este timpul să îți reamintești de câteva adevăruri cheie - în fiecare dimineață după ce deschizi ochii.

Citește și:

1. Ziua de astăzi poate fi minunată, dar numai dacă tu vrei să o faci așa.

De ce ne simțim adesea atât de neputincioși? Pentru că ne convingem că suntem. Așteptam să ni se dea lucruri, drepturi. Dar adevărul este că dacă vrei ceva, atunci trebuie să faci să se întâmple pentru tine. Trebuie să lucrezi pentru asta. Dacă vrei să ai o zi plăcută și productivă, alege să o faci așa. Totul se referă la percepția ta și la ceea ce alegi să crezi și să faci.

2. Există atât de multe lucruri pe care le poți controla

Există o mulțime de lucruri în viață care nu pot fi controlate de noi, dar nu trebuie să lăsăm să credem că viața noastră, în ansamblu, este în afara controlului nostru. Realitatea este că viața pe care o trăiești este așa cum ți-o faci. Ai făcut numeroase alegeri pe drumul care te-a ajutat să ajungi aici. Spunând că viața ta este în afara controlului tău este greșit - este ceea ce alți oameni doresc să crezi.

Citește și:

3. Nu ai nevoie de aprobarea constantă a cuiva

Nevoia de aprobare este ca o dependență. Dacă îți bazezi toate acțiunile pe aprobarea altora, în cele din urmă vei găsi că alergi în loc, sacrificând propria fericire. Nu pune cheia fericirii în buzunarul altcuiva. Învață cum să spui "Nu" oamenilor și obligațiilor care nu adaugă valoare vieții tale. Timpul tău pe această planetă este prețios. Nu aștepta pe nimeni să îți ofere permisiunea de a trăi.

4. Lucrurile bune în viață dispar prea repede dacă nu sunt apreciate

Majoritatea oamenilor tind să creadă că viața pe care o trăiesc alții este mai frumoasă, mai fericită, mai zen și așa mai departe. Dar trebuie să ne reamintim fiecare în parte că viața este unică și depinde de la o persoană la alta.

Citește și:

Pentru a trăi o viață fericită și frumoasă, învață să apreciezi și să iubești ceea ce ai. Nu lasă că lucrurile frumoase din viața ta să dispară doar pentru că nu știi să le apreciezi.

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.