Setari Cookie-uri

Îndrăgostește-te de un Leu dacă vrei o iubire de o viață

Extrem de pasională și plină de generozitate, persoana Leu se îndrăgostește până peste cap în momentul în care este sigură că își poate încredința inima persoanei de lângă ea.

Iubește un Leu dacă vrei să ai parte de cea mai frumoasă relație din viața ta.

Extrem de pasională și plină de generozitate, persoana Leu se îndrăgostește până peste cap în momentul în care este sigură că își poate încredința inima persoanei de lângă ea.

foto interior si prima pagina: goccedicolore.it Shutterstock

Îndrăgostește-te de un Leu dacă vrei o iubire de o viață.

Leul este un partener fidel; nu există nicio coincidență între simbolul Leului și loialitatea lui. Odată ce găsește un partener cu care să fie pe aceeași lungime de undă, nu mai căută alte opțiuni pentru că știe că are tot ce își dorește. Știe că și-a întâlnit perechea și va face orice pentru a o păstra. Indiferent de ce se întâmplă, Leul va fi întotdeauna alături de tine și te va susține necondiționat.

Citește și:

Îndrăgostește-te de un Leu dacă te-ai săturat de jocuri și oameni neserioși.

Leul poate fi dureros de simplu. Niciodată nu își ascunde emoțiile și sentimentele deoarece îi place ca viața sa să fie necomplicată, transparentă, sinceră. Din acest motiv, va spune întotdeauna exact ce gândește. Bine sau rău, cu siguranță vei ști ce crede un Leu despre tine. Poți lăsa joculețele în trecut, nu mai este nevoie de ele.

Îndrăgostește-te de un Leu dacă vrei să ieși din zona ta de confort.

Leul este întotdeauna în căutarea adrenalinei. Ar putea fi ceva extrem precum saltul cu parașuta sau ceva simplu, însă frumos, precum degustarea unor mâncăruri interesante într-un loc special... Leul încearcă întotdeauna să își facă viața interesantă și să trăiască noi experiențe.

Citește și:

Îndrăgostește-te de un Leu dacă vrei o iubire care devine mai frumoasă pe zi ce trece.

Una dintre caracteristicile Leului este că știe să citească oamenii. Te va cunoaște mai bine decât știi tu. Va cunoaște toate defectele tale, dar te va iubi și mai mult pentru ele. Va face tot posibilul ca relația voastră să se îmbunătățească cu trecerea timpului. Cu un Leu este totul său nimic, eșecul nu este o opțiune.

Îndrăgostește-te de un Leu dacă vrei un partener puternic.

Leul este independent, serios, matur, sincer și, cel mai important, puternic. Când un Leu decide să facă ceva, nu va avea nevoie de nimeni și nu va căuta aprobări în stânga și în dreapta deoarece este foarte sigur de el însuși. Optimismul și determinarea îl va ajuta să depășească momentele dificile.

Citește și:

Îndrăgostește-te de un Leu dacă vrei să ai o relație cu cel mai bun prieten al tău.

Leul este o persoană foarte sociabilă. El ar face orice pentru a pune zâmbetul pe buze persoanelor dragi din viața sa.

sursa material: ThoughtCatalog

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.