Setari Cookie-uri

Dacă îți face mai mult rău decât bine, lasă-l să plece!

Lasă-l să plece pentru că nu mai știi cine ești. Nu mai ai somn, nu mai ai poftă de mâncare și parcă nu mai poți să trăiești.

Ar trebui să îl lași să plece pentru că inima ta plânge. Știu, este dificil să renunți la tot, însă nu vrei să îți eliberezi sufletul de toată această durere? Oferă-ți posibilitatea de a fi din nou fericită, de a face lucruri care să îți pună zâmbetul pe buze.

foto interior si prima pagina: JPagetRFPhotos Shutterstock

Lasă-l să plece pentru că doare atât de mult să îți simți inima zdrobită. Oricât de mult ai încerca, piesele nu le vei mai putea pune niciodată la fel la loc și vei rămâne cu cicatrici întreaga ta viață.

Lasă-l să plece pentru că nu mai știi cine ești. Nu mai ai somn, nu mai ai poftă de mâncare și parcă nu mai poți să trăiești. Nu știi când este zi și când este noapte, nu îți mai cunoști prietenii și nu mai înțelegi ce se întâmplă cu tine și cum ai ajuns în acest punct al vieții tale, în aceasta furtună care te poartă prin cele mai întunecate locuri și îți provoacă cele mai dureroase răni.

Citește și:

Ai vărsat râuri de lacrimi pentru el, clipa de clipa dorindu-ți doar să spună "Te iubesc, mi-e dor de tine. Întoarce-te la mine.". Însă nimic nu s-a întâmplat. Adună-ți puterile și întoarce-ți privirea. Lasă trecutul în urmă și învață să trăiești din nou. Învață privești către viitor, să te gândești la fericirea ta. Învață să îți asculți inima și să îți regăsești liniștea.

Lasă-l să plece pentru că nu mai poți salva nimic. Au fost mai multe momente dureroase decât momente frumoase în această relație. Și de fiecare dată te-ai gândit că va fi bine... că totul se va schimba. Însă a trecut atât de mult timp, timp pierdut și prețios pe care nu îl vei mai recupera niciodată.

Citește și:

Te-ai gândit că poate nu este bărbatul potrivit pentru tine? Este momentul să iei o decizie cu capul, nu cu inima. Este momentul să alegi liniștea ta. Este momentul să înțelegi că nu mai poți face nimic și că nu mai ai pentru ce luptă. Este momentul să lași această dragoste să se stingă pentru că ți-a făcut mai mult rău decât bine. Este momentul să crezi din nou în tine, să crezi că meriți să fii fericită.

Lasă-l să plece pentru că meriți ceva mai bun. L-ai iubit enorm și ai fost rănită de atât de multe ori. Este timpul să îți dai seama că meriți altceva. Meriți un bărbat care să te aprecieze, să te facă să te simți iubita. Meriți un bărbat care nu te va lăsa niciodată să plângi din cauza lui. Meriți pe cineva care te va lua de mână și va merge mândru alături de tine întreaga viață.

Citește și:

Draga mea, lasă-l să plece pentru că s-a terminat.

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.