Setari Cookie-uri

Asta își dorește orice femeie. Să fie iubită cu adevărat!

Adevărata iubire este rară. Este un diamant strălucitor într-o lume plină de pietricele imperfecte. Adevărata iubire este menită să fie prețuită. Este menită să fie savurată și trăită. Nu este ceva de care să te temi sau de care să îți fie frică. Nu este ceva de care să fugi. 

Vreau ca și tu să îți dorești asta. Să fii iubită cu adevărat.

Vreau să nu uiți niciodată că dragostea adevărată merită așteptată. Pentru adevărata iubire nu trebuie să grăbești lucrurile. Ea nu este ceva ce poți forța. Pentru că, vezi tu, adevărata iubire este prețioasă. Este sacră. Nu este ceva de care te plictiseșți și apoi o arunci la coș.

foto interior si prima pagina: Divine Studios Shutterstock

Adevărata iubire este rară. Este un diamant strălucitor într-o lume plină de pietricele imperfecte. Adevărata iubire este menită să fie prețuită.Nu este ceva de care să te temi sau de care să îți fie frică. Nu este ceva de care să fugi.

Este menită să fie savurată și trăită. Pentru că iubirea adevărată nu pleacă nicăieri.

Poate că îți este dor de fostul partener care ți-a furat inima. Poate că îți este dor de acel bărbat pe care l-ai întâlnit într-un restaurant într-o seară ploioasă. Poate că îți este dor de cineva care nu și-a dorit să meargă de mână cu tine pe drumul vieții. Poate că îți este dor de sentimentul de a iubi, de nevoia de a conta pentru cineva.

Citește și:

Însă nu te lăsa păcălită. Pentru că nu așa arată adevărata iubire.

Adevărată iubire va veni la tine când sufletul tău va fi pregătit. Va veni la tine și va bate la ușa inimii tale. Și îți va da peste cap toate planurile. Îți va arăta ce înseamnă să trăiești cu adevărat.

Adevărata iubire nu va apărea atunci când îți doreșți tu... ci în momentul în care ești pregătită să înțelegi ce înseamnă să fii într-o relație reală. Se va întâmpla când vei avea încredere în tine însăți. Se va întâmpla când te vei iubi fără a aștepta ca altcineva să te iubească. Se va întâmpla când nu vei mai dori nimic de la nimeni.

Și nu vei mai fi niciodată la fel.

Citește și:

Pentru că adevărata iubire este aici și va rămâne. Nu va fugi niciodată. Nu va fi fragilă niciodată. Este o armură. Este un scut. Te va ridica, îți va da aripi, îți va pune zâmbetul pe buze și te va face să înțelegi ce înseamnă să trăiești. Adevărata iubire îți va demonstra că a meritat toată așteptarea. Toate nopțile nedormite. Toate lacrimile varsate. Toată durerea simțită.

Adevărata iubire îți va demonstra cât de importantă ești tu.

Poate că ai fost rănită în trecut. Poate că inima ta a suferit din cauza unor bărbați în care aveai cea mai mare încredere.... și în fața cărora ți-ai dat jos toate măștile, permițându-le să îți vadă sufletul pur.

Dar nu te teme să iubești din nou. Nu te teme să dărâmi toate zidurile construite în jurul inimii tale. Nu te teme să arăți cine ești cu adevărat. Nu te teme de iubirea adevărată. Este reală. Și se va întâmpla. O să te rog doar să ai răbdare pentru că va merita toată așteptarea. Speră în continuare. Crede în ea. Și crede că meriți tot ce este mai bun.

Citește și:

Va merita!

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.