Setari Cookie-uri

5 Semne că își dorește să își petreacă viața alături de tine

Este incredibil să te îndrăgostești, însă este și mai incredibil să fii într-o relație de lungă durată cu un partener care își dorește să își petreacă întreaga viață alături de tine. 

"Adevărata iubire nu constă în numărul de sărutări sau cât de des le primești. Adevărata iubire este sentimentul care persistă mult după ce s-a încheiat sărutul." - citat anonim.

Este incredibil să te îndrăgostești, însă este și mai incredibil să fii într-o relație de lungă durată cu un partener care își dorește să își petreacă întreaga viață alături de tine.

foto interior si prima pagina: maxbelchenko Shutterstock

Din fericire, este foarte ușor să îți dai seama care sunt semnele care îl dau de gol că vrea să îi fii alături până la adânci bătrâneți. Iată care sunt acestea:

1. Întotdeauna te pune pe primul loc

Desigur, uneori trebuie să te pui pe primul loc pentru că în viață există lucruri extrem de importante. Însă când el își dorește să fie cu tine pentru totdeauna, va face tot ce va putea pentru a îți demonstra cât de importantă ești pentru el.

Citește și:

Va sacrifica lucruri importante pentru tine, va face compromisuri și va încerca să te facă fericită. Va încerca să îți demonstreze că poate avea grijă de tine și că te poate face fericită.

2. Te înțelege

Când partenerul dorește să fie cu tine, va face un efort să te înțeleagă. Nu înseamnă că totul va fi ușor, ci că va încerca să îți înțeleagă gândurile, emoțiile, părerile și dorințele. Te va înțelege atât de bine încât la un moment dat vei crede că are puteri magice și îți poate citi gândurile :)

3. Îți este atât de natural să fii în preajma lui

Relația voastră este una incredibil de frumoasă, cu râsete, iubire adevărată și multă distracție. Fiecare zi este diferită. Nu există dramă sau jocuri. El comunică cu tine și te ajută să te simți în siguranță. În momentul în care aveți probleme, reușiți să comunicați deschis, să spuneți ce aveți pe suflet și să găsiți o variantă pentru a rezolva situația.

Citește și:

4. Gândiți la fel

În timp ce gândurile și părerile voastre nu se aliniază întotdeauna în același mod, acestea sunt cu siguranță complementare. Aveți același mod de a gândi și aceleași valori în viață. Nu vă este teamă să spuneți ce credeți pentru că știți că vă acceptați și vă înțelegeți reciproc.

5. Te ajută să fii cea mai bună versiune a ta

Îi pasă atât de mult de tine încât îți demonstrează cât de multă încredere are în tine și te îndeamnă să îți urmezi până și cele mai îndrăznețe visuri, spunându-ți că îți va fi întotdeauna alături și te va sprijini în momentele dificile. Datorită lui ești mai curajoasă, mai puternică, mai atentă la nevoile tale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.