Setari Cookie-uri

11 Lecții de viață pe care mi-aș fi dorit să le știu în urmă cu 10 ani

Recent, am avut un moment ciudat, parcă de revelație. M-am uitat înapoi la schimbările majore din ultimii zece ani ai vieții mele și la lecțiile de viață care m-au ajutat pe parcurs - aș fi vrut să știu aceste lecții în acele momente dificile. Iată care sunt acestea: 

Recent, am avut un moment ciudat, parcă de revelație. M-am uitat înapoi la schimbările majore din ultimii zece ani ai vieții mele și la lecțiile de viață care m-au ajutat pe parcurs - aș fi vrut să știu aceste lecții în acele momente dificile. Iată care sunt acestea:

foto interior si prima pagina: FCSCAFEINE Shutterstock

1. Învață ceva nou în fiecare zi

Încearcă să înveți ceva nou zi de zi - iar acel ceva trebuie să te aducă mai aproape de cel puțin unul dintre obiectivele tale. Învățarea nu se oprește niciodată.

2. Lucrurile se pot schimba foarte repede. Fii pregătită pentru orice

Gândește-te la toate lucrurile care s-au schimbat în ultimii zece ani și la toate oportunitățile care au apărut. Urmărește ce se întâmplă în jurul tău și nu pierde din vedere ceea ce îți dorești să obții.

Citește și:

3. Bucură-te de timpul petrecut alături de familie

Timpul dezvăluie deseori oamenii care contează cu adevărat. Alege să petreci momente de calitate alături de persoanele la care ții. Chiar și atunci când ești foarte ocupată, găsește timp pentru acestea.

4. Fă-ți un plan cât mai detaliat

Este important să ai un plan detaliat pentru viitor, care va conține nu doar ceea ce îți dorești să faci, ci și idei și strategii care să te ajute să ajungi să îți împlinești visurile și să îți îmbunătățești viața.

5. Învață din greșeli

Nu fi prea dură cu tine. Ai făcut, faci și vei face multe greșeli în această viață; a fi prea critică față de tine este o greșeală majoră. Iartă-te, acceptă ce s-a întâmplat și găsește o variantă pentru a învăța și a te asigura că nu vei mai repede aceste greșeli.

Citește și:

6. Fii sinceră

Este important să fii sinceră nu doar cu tine, ci și cu oamenii pe care îi iubești. Când ești cu adevărat onestă, nivelul de încredere crește și relațiile se îmbunătățesc.

7. Fă-ți o rutină de dimineață

Una dintre cele mai importante părți ale zilei este rutina de dimineață. Încearcă să găsești un obicei care să funcționeze pentru tine și care să te ajute să faci pași spre obiectivele tale.

8. Începe să faci liste

Scrierea ideilor și a gândurilor are numeroase beneficii pentru tine; te ajută să îți clarifici mintea, să faci planuri, să fii mai creativă. Ține cu tine tot timpul o agendă și când simți nevoia scrie în ea.

9. Călătorește cât de des poți

Cea mai bună metodă pentru a îți extinde mintea și a îți oferi un nou punct de vedere asupra lumii în care trăim este să călătorești.

Citește și:

10. Oferă fără a aștepta ceva la schimb

Ajută oamenii din jurul tău fără să îți dorești ceva la schimb. Gândește-te că faci asta nu doar pentru ei, ci și pentru inima ta; instant te vei simți mai bine pentru că ai făcut o faptă bună.

11. Găsește lucrurile pentru care ești recunoscătoare

Aproape în fiecare dimineață găsește trei lucruri pentru care ești recunoscătoare - fie ele mari, fie micuțe. Poate fi ceva foarte simplu precum vremea, zâmbetul partenerului de cuplu, un mesaj drăguț trimis de cineva foarte drag. Acesta este un obicei foarte bun pentru a începe o zi frumoasă.

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.