Setari Cookie-uri

10 Afirmații micuțe pe care inima ta are nevoie să le asculte zilnic

Iată câteva afirmații foarte frumoase pe care ar trebui să le rostim cât mai des cu putință pentru a readuce fericirea în viața noastră: 

Viața este plină de schimbări, dificultăți și durere, dar și de multă creștere, fericire și iubire. Toate schimbările mari prin care creștem ne fac să ne simțim pierduți, confuzi și să nu avem nicio idee dacă facem lucrurile pe care trebuie să le facem. Adesea, ne petrecem atât de mult timp comparându-ne cu ceilalți încât uităm că drumul pe care mergem este drumul nostru și ne descurcăm foarte bine.

foto interior si prima pagina: Amanda Carden Shutterstock

Iată câteva afirmații foarte frumoase pe care ar trebui să le rostim cât mai des cu putință pentru a readuce fericirea în viața noastră:

1. Ce se întâmplă acum este un moment de creștere, de învățare a lucrurilor care funcționează și nu funcționează. Eu merg mai departe și am încredere în mine.

Citește și:

2. Este în regulă să mă simt singură. Relația în care am fost nu a funcționat pentru un motiv. Acum este momentul să descopăr cine sunt și să învăț să mă iubesc cu adevărat.

3. Aleg să pun fericirea mea pe primul loc. Din când în când aleg să fiu egoistă și să descopăr care sunt lucrurile care îmi aduc zâmbetul pe buze.

4. Nu orice prietenie va dura pentru totdeauna. Oamenii se schimbă și dacă vor să plece eu le ofer această libertate.

5. Totul va trece. Nici măcar nu îmi voi aminti de această situație peste cinci ani. Trebuie doar să am răbdare.

6. Doar pentru că cineva face ceva chiar acum nu înseamnă că și eu trebuie să fac. Cea mai mare greșeală este că grăbim lucrurile. Eu aleg să fac pași mărunți, dar siguri.

7. Oamenii se schimbă, oamenii vin și pleacă din viața mea. Eu învăț doar ce este mai bun de la fiecare și le permit să meargă mai departe în călătoria vieții lor.

Citește și:

8. Nu îmi fac griji. Voi iubi la un moment dat. Poate că acesta nu este timpul potrivit pentru dragoste.

9. Fiecare zi este un pas mai aproape de persoana care vreau să devin. În fiecare zi am șansa să cresc, să învăț, să evoluez.

10. Lucrurile nu vor fi ușoare, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunț. Am încredere în mine și merg mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.