Setari Cookie-uri

5 Moduri de a fi sinceră cu tine (chiar și atunci când ești speriată)

Fiecare dintre noi are un destin, un drum în viață, o misiune profund semnificativă pentru suflet. Atunci când ascultam de alte persoane și încercam să schimbăm viețile în funcție de așteptările lor, ieșim din aliniere cu scopul nostru real și ajungem să mergem pe o cale greșită. 

Ai nevoie de curaj pentru a crește și a descoperi cine ești cu adevărat.

Fiecare dintre noi are un destin, un drum în viață, o misiune profund semnificativă pentru suflet. Atunci când ascultam de alte persoane și încercam să schimbăm viețile în funcție de așteptările lor, ieșim din aliniere cu scopul nostru real și ajungem să mergem pe o cale greșită.

foto interior si prima pagina: Tong_stocker Shutterstock

Încă din copilărie suntem învățați să ascultăm. Însă, cu trecerea timpului trebuie să învățăm cum să ne punem singuri pe picioare, cum să luăm decizii bazate pe instinctele noastre, nu pe sfaturile celor din jurul nostru, cum să ne urmăm visurile. Pentru că până la urmă doar noi știm ce se ascunde cu adevărat în inima noastră.

Citește și:

Dacă vrei să te conectezi cu sufletul și să fii sinceră cu tine, iată câteva sfaturi foarte bune:

1. Asumă-ți responsabilitatea pentru fericirea ta

Sunt alți oameni responsabili pentru fericirea ta? Când nu ești sinceră cu tine, ai tendința de a lăsa pe altcineva să preia controlul asupra vieții tale. Această abordare pasivă nu duce la nimic altceva decât la nefericire și dezamăgire. Îndrăznește să lupți pentru ceea ce îți dorești, preia frâiele vieții tale și descoperă ce te face cu adevărat fericită. Momentul în care faci această schimbare este momentul în care alegi să trăiești cu adevărat.

2. Relaxează-ți mintea și ascultă-ți inima

Dacă mintea ta este în mod constant încărcată de gânduri, oprește-te și fă un pas înapoi. Găsește un mod de a o ajuta să se relaxeze pentru a putea să îți asculți din nou inima. Amintește-ți că inima este ușa către sufletul tău. Unele modalități minunate de relaxare a minții includ tehnici de respirație, meditație, yoga și mindfulness.

Citește și:

3. Îndepărtează din viața ta persoanele nepotrivite și toxice

Este important să arătăm compasiune oamenilor negativi, pesimiști, însă nu trebuie să îi ții aproape de sufletul tău. Dacă descoperi că viața ta ar fi mult mai liniștită fără acest tip de oameni în jurul tău, încearcă să te distanțezi cu răbdare și bunătate. Fii recunoscătoare pentru rolul pe care aceștia l-au jucat, însă continua pe drumul tău.

4. Acordă-ți timp să afli cine ești

Redescoperă cine ești. Stai relaxată și scrie-ți gândurile într-un jurnal sau găsește o modalitate de a îți exprima sentimentele și emoțiile prin artă, mișcare sau o altă formă de creativitate. Nu trebuie să fii perfecționistă - doar permite-ți să te reconectezi cu șinele tău interior.

Citește și:

5. Fii sinceră cu tine

Răspunde sincer la întrebările: Sunt fericită cu adevărat? Așa mi-am imaginat viața mea?

Sufletul tău are nevoie de onestitate și de trasparentă. Poate că te poți minți pentru o vreme, însă în cele din urmă adevărul va ieși la iveală, așa că alege să fii sinceră. Chiar dacă uneori adevărul nu este ceea ce îți dorești, acesta tot este un elixir pentru sufletul tău. Adevărul te va elibera.

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.