Setari Cookie-uri

Luna Plină de pe 24 Octombrie ne pregătește de schimbări majore

Luna Plină de pe 24 octombrie își concentrează energia asupra schimbării și entuziasmul sau incertitudinea care vin la pachet cu ea. În această perioadă trebuie să fim atenț

Miercuri, 24 octombrie, Luna plină își va face apariția în semnul Taurului și semnalizează punctul culminant al recoltei de toamnă înainte de sosirea iernii. Evenimentul astrologic își concentrează energia asupra schimbării și entuziasmul sau incertitudinea care vin la pachet cu ea. În această perioadă trebuie să fim atenți la visurile și pasiunile noastre deoarece multe dintre acestea vor deveni realitate.

Luna Plina 24 Octombrie astrologie

foto interior si prima pagina: Anton27 Shutterstock

Află ce ți-au rezervat astrele pentru Luna Plină de pe 24 Octombrie:

Berbec

Această fază a lunii este puternic legată de viața financiară pentru tine. Eșți foarte atentă la cheltuielile pe care le faci, dar ești conștientă și de investițiile care trebuie să îți aducă profit. Sfaturile unui prieten de încredere te vor ajuta să iei cele mai bune decizii astfel încât să ajungi cât mai repede acolo unde îți dorești.

Citește și:

Taur

Tot ce îți dorești este să te relaxezi puțin, însă astrele au planuri mărețe pentru tine. Această Lună Plină vine la pachet cu provocări și schimbări interesante, care te vor convinge să ieși din zona de confort și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Chiar dacă îți este destul de dificil, ai încredere în tine; rezultatele nu vor întârzia să apară.

Gemeni

Munca ta este importantă pentru tine, poate mult prea importantă. Colegii știu că se pot baza pe sfaturile și părerile tale când vine vorba de schimbările care intervin în această perioadă. Pe plan sentimental, Luna Plină are surprize foarte frumoase pregătite pentru tine.

Rac

Este timpul să vezi cine sunt adevărații tăi prieteni, cei în care poți avea încredere deplină. Va fi o perioadă interesantă pe plan personal, cu multe emoții și sentimente care ies la iveală. Un sfat foarte important pe care astrele îl au pentru tine: încearcă să fii atentă și la relația cu partenerul de cuplu; poți lua o decizie care vă va schimba radical viitorul.

Citește și:

Leu

Toată munca din ultima perioadă începe să îți aducă beneficiile mult dorite. Acum este momentul pe care îl așteptai de atât de mult timp - în sfârșit te bucuri de rezultate frumoase nu doar în carieră, ci și pe plan financiar. Pe lângă faptul că ajungi să culegi roadele, ai la dispoziție și câteva zile bune pentru a te relaxa.

Fecioară

Curioasă și neobosită în găsirea răspunsurilor la intrebările pe care le cauți, este posibil ca în această perioadă să găsești ceea ce îți dorești și să fii puțin dezamăgită. Trebuie să accepți că lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum ne-am dori noi să fie și că este important să facem compromisuri dacă vrem să realizăm ceea ce ne propunem. Pe plan sentimental, astrele sunt foarte darnice cu tine.

Citește și:

Balanță

În ultima perioadă te-ai obișnuit cu dependența de oamenii din jurul tău. Chiar dacă acest lucru nu este tocmai unul rău, poate fi un obicei la care vei renunța cu greu. Luna Plină te poate forța să ai mai multă încredere în tine și să iei decizii de una singură pe toate planurile. Nu dispera dacă cineva te dezamăgește; ești mai puternică pe cont propriu.

Scorpion

Luna Plină de pe 24 Octombrie se concentrează asupra schimbării, iar în ceea ce privește zodia ta, această schimbare va fi pe plan sentimental. Chiar dacă nu știi dacă acesta este drumul pe care vrei să mergi, îndrăznești să începi să mergi pe el. O schimbare ar putea fi exact ceea ce ai nevoie chiar acum.

Săgetător

Ești una dintre cele mai optimiste zodii ale zodiacului, însă în ultima perioadă ai tot manifestat semne de slăbiciune, de renunțare. Luna Plină din această perioadă te determină să ai din nou încredere în tine, în forțele proprii și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Lucruri frumoase urmează să ți se întâmple, trebuie doar să ai puțină răbdare.

Citește și:

Capricorn

Este timpul să ridici puțin capul din acte, documente și să te bucuri de compania oamenilor din jurul tău. A trecut foarte mult timp de când nu ai mai acordat o atenție deosebită vieții personale. Este adevărat că aceasta este o perioadă mai aglomerată, însă încearcă să îți planifici altfel zilele astfel încât să ai timp să îți faci și inima fericită.

Vărsător

Ai încredere în tine. În ultima perioadă te-ai lăsat influențată de oamenii din jurul tău și ai luat decizii bazate pe sfaturile primite de la aceștia. Ei bine, este momentul să îți asculți intuiția și să alegi cu inima - doar așa vei fi fericită cu adevărat. De asemenea, alege să renunți la trecut și la tot ce te leagă de acesta și învață să trăiești în prezent.

Citește și:

Pești

Această perioadă este una foarte creativă pentru tine; ai șansa să reușești tot ce îți propui pe plan profesional, trebuie doar să deschizi ușile potrivite la momentul potrivit. O persoană la care ții tare mult îți va fi alături și te va sprijini necondiționat în schimbările pe care vrei să le faci.

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.