Setari Cookie-uri

Uneori dragostea vieții tale apare imediat după ce ai făcut greșeala vieții tale

Ai încredere că totul va fi bine. Nu mai forța lucrurile. Permite Universului să își joace cartea și nu mai lupta împotriva unei bătălii deja pierdute.

Nu-ți fie teamă să iubești din toată inima. Nu-ți fie teamă să îndrăznești să fii tu. Nu-ți fie teamă să faci greșeli... pentru că, uneori, dragostea vieții tale apare imediat după ce ai făcut greșeala vieții tale.

Nu forța lucrurile. Lasă ca Universul să își joace cartea.

Te-ai gândit că poate așa a fost să fie? Te-ai gândit că poate nu îți era destinat? Te-ai gândit că poate Universul pregătește pentru tine o dragoste mult mai mare decât toate pe care le-ai trăit până acum adunate? Ai încredere că totul va fi bine. Nu mai forța lucrurile. Permite Universului să își joace cartea și nu mai lupta împotriva unei bătălii deja pierdute.

Nu te grăbi. Permite-i iubirii să te găsească

Unde fugi? După ce? Poate că inima ta încă nu este pregătită să iubească. Poate că ai nevoie de puțin timp înainte de a cunoaște dragostea adevărată. Poate că în aceste momente ar trebui să înveți să te concentrezi mai mult asupra ta, să te descoperi cu adevărat, să afli ce te face cu adevărat fericită. Nu te grăbi. Deschide ușa sufletului tău și învață să aștepți.

Citește și:

Nu-ți fie teamă de viitor. Învață să ai răbdare

Ușurează-ți sufletul, ușurează-ți planurile. Nu te mai concentra asupra tuturor lucrurilor pe care vrei să le faci, concentrează-te doar asupra celor pe care le poți face. Ia-o pas cu pas, nu alerga.

Învață să ierți nu doar oamenii care te-au rănit, ci și pe tine pentru greșelile făcute. Învață să îngropi amintirile dureroase. Învață să mai permiți acestor greșeli să îți controleze inima. Învață să te eliberezi de tot și să îți simți din nou sufletul ușor.

Învață fiecare lecție primită din aceste greșeli încât să nu le mai faci niciodată.

Nu te speria de necunoscut. Învață să nu îți mai controlezi atât de mult viața.

Învață că este în regulă dacă nu ai toate răspunsurile sau dacă nu ești acolo unde trebuie să fii. Învață să îi permiți vieții să își urmeze cursul în loc să redirecționezi roata într-o altă direcție. Învață că este posibil să nu primești întotdeauna ceea ce ai pentru că poate asta nu este ceea ce ai nevoie.

Citește și:

Încearcă să îți relaxezi sufletul, să îl înțelegi că a trecut prin atât de multe și să îl iubești când simte durere. Încearcă să apreciezi experiențele pe care le-ai primit, amintirile pe care le-ai trăit, râsul care ți-a bucurat inima și tristețea care acum te învața să crești.

Învață să lași lucrurile să fie așa cum sunt. Învață să uiți pentru că poți merge mai departe pentru că uneori dragostea vieții tale apare imediat după ce ai făcut greșeala vieții tale.

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.