Setari Cookie-uri

Dragă femeie, te rog, nu uita niciodată că dragostea adevărata merită așteptată

Iubirea adevărată nu pleacă din viața ta. Este acolo pentru a rămâne. Pentru a te învăța ce înseamnă să trăiești alături de o persoană care te respectă, care te prețuiește, care îți oferă spațiul tău, care te ține de mână în momentele dificile și te ridică de la pământ când simți că nu mai poți. 

Nu uita niciodată că dragostea adevărata merită așteptată. Iubirea adevărată nu trebuie niciodată grăbită. Nu este ceva ce poate fi forțată. Pentru că, vezi tu, iubirea adevărată este prețioasă. Este sacră. Nu este ceva de care să te saturi.

foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong Shutterstock

Iubirea adevărată este incredibil de rară. Este o piatră strălucitoare într-un rău plin de nisip și mal. Este o floare pe cale de dispariție pe un munte înalt. Este un curcubeu plin de culoare după o furtună incredibil de puternică. Este o rază de soare într-o zi cu nori deși și negri. Iubirea adevărată este menită să fie prețuită. Este menită să îți dea aripi și să te învețe cum să zbori.

Iubirea adevărată nu pleacă din viața ta. Este acolo pentru a rămâne. Pentru a te învăța ce înseamnă să trăiești alături de o persoană care te respectă, care te prețuiește, care îți oferă spațiul tău, care te ține de mână în momentele dificile și te ridică de la pământ când simți că nu mai poți.

Citește și:

Iubirea adevărată nu te lasa la greu. Îți este sprijin nu doar ziua, ci și noaptea.

Ai răbdare. Nu grăbi lucrurile.

Iubirea adevărată va veni la tine atunci când ești pregătită, nu atunci când vrei tu.

Iubirea adevărată va veni la tine când îți este destinată. Chiar atunci când nu te aștepți, va bate la ușa sufletului tău. Poate că va fi în cea mai bună zi a vieții tale. Poate că va fi în cea mai dificilă zi a vieții tale. Însă trebuie să ții minte că va apărea în momentul în care inima ta este pregătită să iubească. Va apărea în momentul în care avea încredere în tine. Va apărea în momentul în care te vei iubi pe tine.

Și crede-mă când îți spun că niciodată nu va mai fi la fel. Pentru că această iubire îți va arăta ce înseamnă dragoste necondiționată. Ce înseamnă să iubești după ce te iubești pe tine. Ce înseamnă să fii acceptat așa cum ești și să nu ți se ceară să te schimbi. Ce înseamnă să ți se dea o mână de ajutor atunci când ai cea mai mare nevoie. Ce înseamnă să ți se pună "Te iubesc" și să simți că poți zbura. Ce înseamnă să oferi iubire fără să aștepți ceva la schimb.

Citește și:

Nu te mulțumi niciodată cu o iubire primită cu porția. Nu te mulțumi niciodată cu puțin. Tu meriți mai mult decât atât. Nu tu... ci noi toți. Toată lumea merită o iubire adevărată. Și nimic mai mult.

Poate că ai suferit mult în trecut. Poate că ai trecut prin atât de multe probleme. Poate că ai fost dezamăgită de oameni pe care îi considerai cei mai buni prieteni. Poate că ai văzut multe în tot acest timp. Însă asta nu înseamnă că lucrurile nu se pot schimba. Că dragostea adevărată nu există. Nu îți fie teamă să îți pui sufletul pe tavă. Nu îți fie teamă să îți dai măștile jos și să arăți cine ești cu adevărat. Iubirea adevărată există. Trebuie doar să o găsești. Să o aștepți. Să speri. Și să crezi în ea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.