Setari Cookie-uri

6 Reguli importante pe care să le respecți dacă vrei să îți vezi visurile împlinite

Încearcă să te gândești în mod constant la aceste cuvinte deoarece te pot ajuta să lupți pentru ceea ce îți dorești, să nu renunți atât de ușor, să treci peste obstacole și să nu renunți decât în momentul în care ajungi să îți împlinești visurile. 

Trăim într-o societate în care regulile sunt foarte importante. Unele dintre ele au devenit chiar firești, precum să zâmbești când treci pe lângă o persoană străină pe stradă sau să dai mâna când faci cunoștință cu cineva. Însă mai există și alte reguli pe care trebuie să le dezvoltăm în timp până când devin parte din rutina noastră.

foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong Shutterstock

Obiceiurile bune, practicate zilnic, pot face diferența în viața noastră. Am găsit pe success.com cee mai bune reguli după care trăiesc oamenii de succes. Iată care sunt acestea:

1. Viața este 10% ce se întâmplă cu tine și 90% cum reacționezi la ce se întâmplă.

Unul dintre cele mai importante lecții pe care le-am primit până acum este următorul: Viața este 10% ce se întâmplă cu tine și 90% cum reacționezi la ce se întâmplă. Mă las îndrumat de acesta atât în viața personală, cât și în cea profesională. Și funcționează deoarece este adevărat pentru toți oamenii: cu toții ne confruntăm cu provocări, însă este important să alegem să răspundem în mod pozitiv la acestea.

Citește și:

2. Oferă mai mult decât ceri

Este foarte simplu. Oferă mai mult în această lume decât ceri sau iei. Creează astfel o abundență de experiențe, conexiuni și iubire.

3. Promite mai puțin, oferă mai mult

Este foarte important să promiți mai puțin astfel încât să poți oferi mai mult. Nu te îngropa în promisiuni de care nu te poți ține și pe care nu le poți respecta pentru ca astfel ajungi să dezamăgești și apoi îți va fi tot mai greu să recuperezi încrederea.

4. Nu suntem suficient de bogați pentru a cumpăra lucruri ieftine

Mama mea obișnuia să spună "Nu suntem suficient de bogați pentru a cumpăra lucruri ieftine." Lucrurile ieftine nu durează, iar înlocuirea lor în cele din urmă costă mai mult timp și mai mulți bani decât cumpărarea lucrurilor de calitate de la bun început.

Citește și:

5. Păstrează lucrurile cât mai simple

Una dintre cele mai simple și importante lecții de viață pe care le-am învățat de la tatăl meu de la o vârstă foarte fragedă este aceea de a păstra lucrurile cât mai simple. Acest sfat a fost o lumină călăuzitoare pentru mine pentru că îmi amintesc de el de fiecare dată când lucrurile par copleșitoare sau prea complexe pentru a face un pas înapoi și a nu mă complica prea mult.

6. Mergi mai departe și continuă să îți urmezi visurile

Încearcă să te gândești în mod constant la aceste cuvinte deoarece te pot ajuta să lupți pentru ceea ce îți dorești, să nu renunți atât de ușor, să treci peste obstacole și să nu renunți decât în momentul în care ajungi să îți împlinești visurile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.