Setari Cookie-uri

Top 5 magazine cu jucării și idei de cadouri pentru copii: urmărește-le de Moș Nicolae!

A început sezonul cadourilor, iar odată cu acesta s-a dat startul și freamătului prin magazine pentru a găsi ce este mai bun celui drag. Pentru copii ai nevoie de ceva mai multă atenție pentru a găsi fix ce a scris moșului. Dacă ai nevoie de câteva sugestii online sigure, îți povestim despre cinci destinații pe care să le urmărești.

Atunci când intri în goana după cadouri, te simți că într-un montagne russe - pentru că această experiență se traduce prin adrenalină, cursa contracronometru și o satisfacție uimitoare la final când vei realiza că nu a contat drumul, ci mai degrabă destinația. Adică atunci când îi vei vedea zâmbetul ăla ștrengar pe față,

Te poți scuti de ceva alergătură, dacă optezi pentru cumpături online de jucării. Nu doar că vei vizualiza totul mai ușor, dar îți va fi mai la îndemână și comod să primești ce ai ales, mai ales dacă ai deja o listă cu cerințe pe care copilul a scris-o moșului. Moș Nicolae despre care știm noi deja că nu poate absenta nicicând și că trebuie musai să lase dulciuri și jucării în ghetuțe. Poți alege chestiuțe dulci și simpatice de aici:

Citește și:

Nichiduță: un magazine online cu jucării pentru copii

În principiu, Nichiduță este axat mai ales pe articole dedicate bebelușilor - răsfățului și îngrijirii lor. Dar asta nu înseamnă că nu găsești și diverse produse pentru cei mai măricei, lucrușoare care să îi bucure pe copiii care îl așteaptă pe Moș Nicolae.

Printre categoriile de jucării dintre care poți alege se numără cele muzicale, educative, interactive, educative, de pluș, LEGO, precum și diverse seturi care să îi învețe să se joace și să se amuze cu ceilalți copii. Poate că vremea nu este prea prietenoasă acum, dar poți face ceva “provizii” pentru următorul an când sezonul va fi iar cald și poți găsi și diverse jucării de exterior: leagăne, balansoare, tobogane, locuri de joacă, căsuțe, trambuline și diverse pentru grădină.

Citește și:

magazine de jucarii online

Vezi detalii în magazin Nichiduță

Alegi cadouri pentru copii de la Noriel

Noriel și-a propus să aducă zâmbete de bucurie pe fețele copiilor și a reușit ca de fiecare dată să încânte prin gama largă de produse oferite. Pe lângă faptul că are propria gamă de jocuri și jucării, Noriel s-a specializat în comercializarea de diverse produse.

Jucării bebeluși, jucării educative, figurine, Lego, plușuri, puzzle, outdoor, jocuri de construcție, jucării interactive sau chiar și plastilină sunt câteva dintre categoriile listate pe platformă. În plus, poți opta și pentru articole de modă, dacă vrei să schimbi garderoba fetiței sau băiețelului, putând găsi aici cam tot ce trebuie pentru fashion: căciuli, mănuși, pantaloni, bluze, geci, parte din colecțiile brandurilor Minoti și B O Jungle.

Citește și:

Vezi prețuri Noriel

Best Kids, un magazin online pentru cadouri de Moș Nicolae

Best Kids și-a propus să se implice în dezvoltarea copiilor, așa că oferă o paletă generoasă și variată de articole potrivite copiilor de toate vârstele: cărucioare, balansoare, jocuri și jucării, dar și produse alimentare, de igienă și siguranță, inclusiv rechizite școlare.

Mămicile și viitoarele mămici vor fi încânte să descopere pe Best Kids are diverse jucării care să aducă fericire de moș Crăciun, Moș Nicolae și nu numai. Până la urmă nu ai nevoie de vreun motiv să îl faci să râdă. Pentru băieți sunt figurine, roboți, mașinute, utilaje, ateliere de lucru și pentru fetițe păpuși, căsuțe, accesorii și altele. Pentru amândoi există categoriile jocuri educative, jocuri de îndemânare, jocuri IQ, jocuri de societate sau creative.

Citește și:

cadouri de mos Nicolae

Vezi propuneri jucării Best Kids

eMAG: dulciuri și jocuri pentru copii

Din categoria jocuri pentru bebeluși, găsești pe eMAG aproape tot ce ai nevoie, de la ustensile de transport, până la produse de hrană, îngrijire sau cameră. Dar dacă te interesează partea de activități să știi că se oferă și jucării sau jocuri cool.

Centre de activități, seturi de construcție, păpuși, jucării de pluș, seturi de pictură și desen, pastă și lut modelabil, jucării interactive, jocuri de memorie, biciclete, trotinete, role și boradgames-uri sunt doar câteva propuneri de cadouri pentru copii. Alegi ce știi că i-ar plăcea cel mai mult.

Urmărește ofertele la jucării eMAG

Elefant - alege cărți, jucării sau jocuri pentru cei mici

Jocuri și puzzle-uri, jucării educative, jucării pentru fete și jucării pentru băieți găsești și la Elefant. Doar că aici și alte variante de cadouri pentru cei mici.

Citește și:

Indiferent de ocazie mai poți opta pentru diverse daruri distractive sau mai practice. Astfel că poți găsi aici și cărți, produse pentru camera lui sau chiar și cosmetice făcute special pentru cei mici. Cu puțină inspirație poți găsi diverse chestiuțe care să se dovedească mai distractive decât ai anticipat.

idei de cadouri pentru copii

Vezi propuneri jucarii Elefant

Orice ai alege, ai grijă să fii de față atunci când cel mic va descoperi cadoul lăsat în ghetuțe. Memorează-i chipul și păstrează acea amintire pentru totdeauna. Revin-o la ea când îți va fi mai greu și bucură-te de aceste momente.

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.