Setari Cookie-uri

Cinci moduri în care relațiile îți oglindesc personalitatea

Nimic în Univers nu este lăsat la voia întâmplării, inclusiv relațiile. Acestea îți vorbesc întotdeauna despre tine. Iată cum. 

Nimic în Univers nu este lăsat la voia întâmplării, inclusiv relațiile. Acestea îți vorbesc întotdeauna despre tine. Iată cum.

foto interior si prima pagina: Smolina Marianna, Shutterstock

1. Rănile interioare acționează ca declanșatoare

Fiecare dintre noi reacționează uneori în mod exagerat mai ales când se apasă pe anumite butoane. Aceste momente sunt mesageri ai rănilor din trecut care au nevoie de vindecare. Atunci când cineva vă scoate din minți întrebă-te care este motivul în loc să reacționezi. Doar așa te poți elibera de trecut.

2. Conectarea cu tine determină intimitatea cu ceilalți

Relațiile pe care le ai reflectă relația pe care o ai cu noi însăți. Dacă nu suntem conectate cu sinele nostru interior, fie că vom fi dependente de celălalt fie vom evita apropierea. Pentru că nu avem o legătură corectă cu noi înșine, căutăm cu disperare conexiunea în afară. Adevărata conexiune vine din interior.

Citește și:

3. Ești atrasă de calitățile pe care consideri că nu le ai

Să spunem că te atrag oamenii plini de energie, extrovertiți și cu adevărat deschisi față de lucruriș. Acesta poate fi un semn că tu îți blochezi aceste calități, reprimându-le adânc înăuntrul tău. Nu te simți demnă de acele calități pe care le admiri sau pur și simplu credzi că nu ești suficient de bună. Cealaltă persoană îți amintește de cine ești de fapt.

4. Urăști la alții ceea ce detești la tine

Fiecare dintre noi poate fi nervoasă, mai ales daca suntem obosite sau pur și simplu avem o zi grea. Cu toate acestea, lucrurile pe care partenerul tău le face și pe care nu le poți suporta apar cu un anumit scop. Când vezi o persoană care este leneșă și acest lucru te enervează, înseamnă că nu îți accepți propria tendință de a fi leneșă. Pe de altă parte, urăști să fii leneșă și ascunzi acest sentiment în umbra ta, pretinzând că nu exsită. Cealaltă persoană îți servește de oglindă.

Citește și:

5. Gândirea ta este media gândirii celro cinci persoane cu care te înconjori

Se spune că devenim oamenii cu care ne înconjurăm. Acesștia sunt, de regulă, persoane care rezoneaza cu mentalitatea nostră. Avem tendința, în mod subconștient, să stăm pe lângă oameni cu valori și gândire similară cu a noastră. Pe măsruă ce evoluăm și ne transformăm, cercul nostru de prieteni și social se schimbă.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.