Setari Cookie-uri

Luna Nouă pe 7 decembrie: 3 Semne zodiacale care vor manifesta o energie uimitoare

Această perioadă poate fi considerată un capitol nou deoarece va aduce lucruri frumose pentru multe zodii. Este important să rămânem optimiști, să nu ne pierdem speranța și să îmbrățișăm tot ce urmează să apară.

Pe 7 decembrie avem parte de o Lună Nouă ce va fi în Săgetător. În acest timp, toți suntem concentrați să câștigăm mai multă încredere în noi, să avem mai multă putere astfel încât să facem schimbările pe care ni le dorim de câteva luni bune.

foto interior si prima pagina: muratart Shutterstock

Această perioadă poate fi considerată un capitol nou deoarece va aduce lucruri frumose pentru multe zodii. Este important să rămânem optimiști, să nu ne pierdem speranța și să îmbrățișăm tot ce urmează să apară. Nu trebuie să luptăm cu morile de vânt, ci doar să lăsăm ca timpul să își joace cartea. Iată care sunt cele trei semne zodiacale pentru care Luna Nouă pregătește surprize minunate.

Zodia Gemeni

Luna Nouă de pe 7 decembrie te va ajuta să ai mai multă încredere în tine, să ieși din zona de confort mai mult decât o faci de obicei și să îndrăznești să fii tu însăți. Ești pe punctul de a experimenta ceva cu adevărat uimitor, care îți va aduce doar beneficii frumoase.

Citește și:

Nu ezita să îți asumi riscuri în această perioadă deoarece poți avea doar de câștigat. Pe plan profesional, este momentul să accepți propunerile pe care le primești din partea superiorilor și să începi acele proiecte frumoase care te vor ajuta să evoluezi rapid.

Fecioară

Această perioadă care va urma după Luna Nouă de pe 7 decembrie nu va fi una la fel de intensă ca pentru celelalte zodii menționate în acest material, însă va fi un moment foarte bun pentru tine să te relaxezi.

Problemele cu care ai tot luptat în această perioadă par să dispară, iar tu îți vei simți sufletul ușurat. Vei avea timp să te liniștești, să îți aduni gândurile și să îți analizezi sentimentele astfel încât să știi care este drumul pe care vrei să mergi mai departe. Profită de această pauză și încearcă să fii cât mai sinceră cu tine.

Citește și:

Scorpion

În ultima perioadă ai fost destul de încărcată pe plan emoțional și ai luat multe decizii greșite care te-au scos de pe drumul pe care voiai să mergi. Ei bine, acest moment este un punct extrem de important în viața ta deoarece Luna Nouă îți oferă posibilitatea de a face schimbările necesare pentru a reveni pe acest drum la care visezi. Este timpul să te eliberezi de toate bagajele dureroase pe care le-ai purtat după tine atât de mulți ani.

Amintește-ți că până și cele mai mici modificări pot face cele mai mari diferențe. Dacă rămâi încrezătoare în forțele proprii și dărâmi toate zidurile pe care le-ai construit în jurul tău, vei vedea cum ceva uimitor se va întâmpla în fața ochilor tăi. Există multe lucruri minunate care te așteaptă, trebuie doar să fii pregătită să le experimentezi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.