Setari Cookie-uri

Sfatul pe care fiecare zodie trebuie să îl audă pentru următoarea perioadă

Mai jos veți găsi câte un sfat pentru fiecare semn zodiacal pe care fiecare persoană trebuie să îl ia în considerare pentru următoarea perioadă.

Luna Nouă de pe 7 decembrie va fi ultima lună nou din anul 2018 și va avea o influență destul de puternică asupra tuturor zodiilor. Mulți dintre noi ne vom concentra asupra vieții personale, unde avem ocazia să rezolvăm nu doar conflictele cu oamenii din jurul nostru, ci și cu noi înșine.

Mai jos veți găsi câte un sfat pentru fiecare semn zodiacal pe care fiecare persoană trebuie să îl ia în considerare pentru următoarea perioadă.

foto interior si prima pagina: Dream-Pictures, Shutterstock

Berbec - Nu spune lucruri pe care nu vrei să le spui

În această perioadă, este posibil ca astrele să scoată la lumină numeroase lucruri din trecut pe care nu le știai. Fă tot posibilul să te asiguri că rămâi liniștită și că nu iei decizii importante. De asemenea, ține minte că odată ce ai spus ceva, nu mai poți lua acele cuvinte înapoi. Nu răni persoanele dragi doar pentru că nu ești atentă la modul în care te exprimi.

Citește și:

Taur - Nu-ți fie teamă să fii vulnerabilă

În această perioadă vei arăta oamenilor din jurul tău mai multă vulnerabilitate decât de obicei. Acum aceștia au ocazia să descopere cine ești cu adevărat și ce se ascunde sub acea mască de persoană puternică, sigură pe ea și întotdeauna dornică să îi ajute pe ceilalți. Nu te ascunde, permite tuturor să descopere ce suflet minunat și sensibil ai. Nu este nimic greșit în a arăta din când în când adevăratele culori ale inimii tale.

Gemeni - Nu mai ezita, acum este timpul tău

În timp ce stai și faci calcule, planuri, analizezi viitoarele decizii, lucrurile se schimbă, iar timpul trece. Nu mai pune la îndoială tot, încearcă să te lași purtată de val și vei vedea cât de minunată este viața. Tot ce ai rezolvat până acum vine cu o răsplată pe măsura muncii depuse.

Citește și:

Rac - Dacă nu știi ce vrei, nu vei reuși niciodată

Ești mult mai sigur pe tine decât crezi. Dacă nu îți dai seama de puterea care se ascunde în sufletul tău, nu vei reuși să obții tot ce îți dorești de la viață. Ai mai multă încredere în tine, ascultă-ți intuiția și alege cu inima. Această perioadă te va convinge că ești o persoană puternică care odată ce își pune ceva în cap nu renunță până când nu reușește.

Leu - Lasă-te purtată de val

Acum nu este momentul să întrerupi activitățile profesionale. Oferă-ți timp și lasă-te purtată de val. Chiar dacă pare că nu ești pe drumul pe care îți dorești să fii, lucrurile se vor schimba la un moment dat și totul se va întoarce în favoarea ta.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.