Setari Cookie-uri

5 Rochii care te vor face să te simți încrezătoare la toate petrecerile anului 2019

Este timpul pentru shopping. Am ales cateva dintre cele mai frumoase rochii pe care sa le purtam la toate petrecerile anului 2019.

Ne apropiem cu pași repezi de începerea unui nou an. Dacă și tu ești în căutarea unei rochii perfecte pe care să o porți în noaptea dintre ani, ai ajuns acolo unde trebuia - avem câteva opțiuni minunate și elegante ce sunt perfecte nu doar pentru o ocazie precum Revelionul, ci pentru orice petrecere.

foto interior si prima pagina: One bird, Shutterstock

Pentru că suntem adeptele smart shopping-ului și nu ne place să cumpărăm o rochie pentru o singură seară, ci să investim în piese de calitate, care trec testul timpului, am găsit pe Marks and Spencer cele mai frumoase rochițe pe care cu siguranță le vom purta la toate petrecerile anului 2019.

1. Little Black Dress

Este neagră, este minunată și nu se va demoda niciodată. Este vorba despre rochia neagră mini, o alegere cu care nu poți da greș indiferent de petrecerea la care mergi.

Citește și:

Pentru sărbători, rochița poate fi purtată cu dresuri cu sclipici sau modele interesante. Un mare plus al acestei ținute este faptul că are mânecile scurte, ceea ce înseamnă că nu vom renunța la ea nici la petrecerile verii (arată minunat cu sandale elegante).

2. Să nu uităm de roșu

O altă rochie clasică în care să investim este rochia roșie, cu croiala simplă. Poate fi purtată nu doar la party-uri, ci și în timpul zilei, la birou sau chiar la întâlniri importante. În plus, acest model avantajează orice siluetă.

Pentru look-ul de sărbători, rochia roșie poate fi asortată cu pantofi nude, un palton lung și, bineînțeles, cercei sau accesorii de păr prețioase.

3. Rochia cu dantelă strălucitoare

O alegere inspirată este această rochie delicată. Detaliile strălucitoare ale materialului transparent și dantela elegantă oferă un look festiv, în timp ce croiala lejeră oferă posibilitatea de a purta rochia în diverse combinații: fie cu pantofi stiletto pentru un look classy, fie cu botine până la gleznă pentru un aspect mai funky.

Citește și:

4. Rochia cu imprimeu animal print

A spus cineva imprimeu "animal print"? Dacă până acum designerii se concentrau doar pe acel imprimeu animal prinț clasic, în ultima perioadă au apărut tot mai multe modele - de data aceasta mai elegante și mai sofisticate.

Noi îți recomandam această rochie până la gleznă, în nuanțe de roșu și negru, care accentuează talia, echilibrând estetica ținutei. Opțiunile pe care le avem la îndemână în ceea ce privește asortarea rochiei sunt nenumărate: pentru un eveniment elegant putem asorta la această rochiță o curea subțire în talie și pantofi sau sandale, în timp ce pentru ținuta de zi putem alege botine cu talpă joasă și un trench nude care imprimă ținutei o notă clasică.

Citește și:

5. Salopeta

Nu este rochie, însă arată minunat și trebuia să o includem în acest articol deoarece suntem convinse că o vei purta de foarte multe ori pe întreaga perioadă a anului 2019 și nu numai.

Această salopetă din velur are un aer retro, ușor elegant, și poate fi combinată cu diverse cămăși pentru a crea un look minunat, parcă scos din paginile revistelor de modă.

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.