Setari Cookie-uri

6 Lucruri pe care le vei învăța când îți vei întâlni flacăra geamănă

Când vorbim de flacăra geamăna, nu vorbim despre relație... ci despre una dintre cele mai speciale relații care există între ființele umane. 

Când vorbim de flacăra geamăna, nu vorbim despre relație... ci despre una dintre cele mai speciale relații care există între ființele umane.

Cum explicăm legătura dintre sufletele oglindă: imaginează-ți o cameră pe care nu o poți vedea în interior. Singurul mod prin care poți este prin plasarea a două oglinzi în ea, una în fața celeilalte. Reflexiile complementare îți vor oferi o reflexie vie a tot ceea ce se află în cameră. Acum, gândește-te că acea cameră ești tu, iar cele două oglinzi sunt sufletul tău și flacăra ta geamănă.

foto interior si prima pagina: Yuganov Konstantin, Shutterstock

Această relație scoate la iveală lucruri pe care nu le știai sau le credeai despre tine, te ajută să te descoperi așa cum ești tu cu adevărat.

Citește și:

Când o femeie își întâlnește flacăra geamănă învață câteva lucruri importante. Iată care sunt acestea.

1. Nu are nevoie de confirmare și de validare tot timpul. Comunicarea verbală poate servi doar nevoilor temporale. Relația ta cu flacăra geamănă este la un alt nivel - vă înțelegeți doar din priviri. Gesturile înseamnă mult mai mult decât cuvintele.

2. Iubirea voastră este magică. Aveți o relație atât de puternic închegată încât absolut nimeni și nimic nu vă poate despărți. Este o legătură care depășește toate granițele pământești, o legătură de suflet.

3. Descoperi cine ești cu adevărat. Flacăra geamănă te ajută să găsești în sufletul tău calități ascunse, despre care nici nu credeai că le poți avea.

Citește și:

4. Îți îmbrățișezi sufletul. Acorzi mai multă atenție vieții spirituale și înțelegi mai bine conexiunea pe care o ai cu sufletul tău. De asemenea, înveți să te bucuri mai mult de lucrurile mărunte și să te concentrezi asupra călătoriei pe care îl parcurgi, și nu asupra destinației.

5. Poți face schimbări importante. Având o relație atât de specială cu flacăra geamăna, îți dai seama că în viața ta trebuie să păstrezi doar oameni frumoși, optimiști, de la care ai lucruri minunate de învățat. De aceea alegi să faci puțină ordine în relația pe care o ai cu cei din jurul tău.

6. Înțelegi lecțiile din vechile iubiri. Acum îți dai seama că tot ce s-a întâmplat până acum a fost pentru ca tu să ajungi unde ești în acest moment. Nu mai alegi să faci comparații sau, și mai grav, să trăiești în trecut... din contră, accepți tot ce s-a întâmplat, îți înveți lecțiile din greșelile vechilor iubiri și alegi să trăiești în prezent.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.