Setari Cookie-uri

Când viața nu merge așa cum îți dorești, amintește-ti acest lucru

Aminteste-ti ca viata vine la pachet cu momente dificile si momente frumoase. Nu poti avea fericire fara tristete si invers.

Toti avem momente cu urcusuri si coborasuri; uneori avem nevoie de coborasuri pentru a ne da seama ca este timpul sa facem o schimbare in viata noastra, sa incercam sa iesim din zona de confort si sa ne urmam visurile. Poate ca simti trista, respinsa sau chiar deprimata, anxioasa. Aminteste-ti urmatorul lucru: cand viata este dificila, cand nu mai ai chef sa te ridici din pat dimineata, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa fortezi un zambet pe fata ta si sa iti programezi mintea sa nu mai fie prinsa in toata negativitatea. Aceste momente dificile pot fi perioade din care tu inveti lucrui importante, lectii adevarate. Ele nu sunt un motiv pentru a nu mai avea chef sa traiesti.

foto interior si prima pagina: Captblack76, Shutterstock

Problemele, dificultatile, situatiile neplacute sunt inevitabile in viata. Vei face fata durerilor si problemelor de-a lungul vietii. Si ele vor trece. Poate ca treci printr-un moment dificil chiar acum si iti este dificil sa mai vezi luminita de la capatul tunelului. Insa nu te speria atat de tare, nu va dura pentru totdeauna. Lucrurile se vor schimba, tu vei fi mai bine. Continua sa iti spui asta. Chiar daca ti se par cuvinte nesemnificative, crede-ma ca au o influenta uriasa asupra starii de spirit, asupra sufletului, asupra gandurilor tale.

Citește și:

Tine minte ce urmeaza sa iti spun: in cativa ani aceste lucruri vor fi doar o amintire pentru tine. Nu vor mai conta. S-ar putea chiar sa privesti inapoi si sa razi sau sa fii recunoscatoare ca ai trecut prin asa ceva pentru ca tot ce a urmat dupa te-a ajutat sa ajungi acolo unde iti doreai sa ajungi.

Da, viata are o multime de momente frumoase, insa este normal ca pe masura ce te dezvolti exista si durere, si probleme, si dificultati. Toate acestea te fac, intr-un final, mai puternica. Poti indura durerea pentru ca acum stii ca la finalul zilei va merita. Inveti cum sa depasesti durerea si sa lupti si mai mult pentru ceea ce iti doresti.

Un alt lucru pe care vreau sa ti-l amintesti in momentele mai putin placute este ca negativitatea celorlalti nu trebuie sa fie o problema a ta. Multi oameni te vor dezamagi. In timpul vremurilor dificile, iti vei da seama cine sunt prietenii tai adevarati, oamenii pe care sa ii ai tot timpul langa tine.

Citește și:

In cele din urma, aminteste-ti ca viata vine la pachet cu momente dificile si momente frumoase. Nu poti avea fericire fara tristete si invers. Lumea ta se schimba mereu. Ai incredere ca totul va fi bine si mergi mai departe indiferent de cat de grele sunt obstacolele care iti stau in cale acum.

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.