Setari Cookie-uri

9 Semne că este o femeie pe care inima ta nu o va uita niciodată

Ea este o femeie diferita de orice altă femeie pe care ai întâlnit-o în această viață; ea te face să renunți la măști, să lupți pentru ea, să fii curajos în fața ei și să faci tot posibilul pentru a îți dori să o păstrezi pentru o veșnicie alături de tine. Ea este totul.

Dacă ți-ai intersectat până acum drumul cu o femeie adevărată, te poți considera un norocos.

Ea este o femeie diferita de orice altă femeie pe care ai întâlnit-o în această viață; ea te face să renunți la măști, să lupți pentru ea, să fii curajos în fața ei și să faci tot posibilul pentru a îți dori să o păstrezi pentru o veșnicie alături de tine. Ea este totul.

foto interior si prima pagina: Dmytro Vietrov, Shutterstock

Iată care sunt semnele că este o femeie adevărată:

1. Pentru tine este o sursă de inspirație. Te determină să ieși din zona de confort și să faci tot ce îți stă în putință pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Niciun vis nu este imposibil în preajma ei.

2. Este o femeie mătură, care are nevoie de libertate. Oferă-i asta și îi vei cuceri inima.

Citește și:

3. Nu așteaptă stelele de pe cer de la această relație. Ea oferă iubire și se așteaptă să primească la schimb tot iubire. Nu se crede centrul Universului și nu vrea să îi aduci în dar luna de pe cer.

4. Nu vrea să fie răsfățată. O relație pentru ea este precum o legătură specială dintre doi oameni care doresc cu adevărat să se afle unul în preajma celuilalt. Nu se așteaptă să o întreții, pentru ea independența este la fel de importanță precum libertatea.

5. Nu îi place să își spele rufele în public. Lucrurile intime rămân lucruri intime. Niciodată nu va fugi să le spun prietenelor sau familiei că a avut o ceartă cu tine. Știe că sunteți doi împotriva lumii întregi (atât la bine, cât și la rău).

6. Are încredere în ea. Are opinii foarte puternice și bine formulate pe care le exprimă ori de câte ori simte nevoia. Face compromisuri doar atunci când le consideră necesare.

Citește și:

7. Nu generalizează o situație. Abordează în mod prudent și obiectiv situațiile și nu aruncă vorbe urâte în vânt doar pentru a avea ultimul cuvânt de spus în timpul unui argument sau a unui conflict.

8. Are scopuri, visuri și idealuri în viață. Știe ce își dorește și se concentrează atunci când vine vorba de planurile ei pentru viitor.

9. Te face să simți că ești un norocos pentru că este în viața ta. Este perfect capabilă să fie singură, pe cont propriu, și faptul că ea alege să fie cu tine este o mărturie importantă a sentimentelor pe care le are pentru tine.

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.